Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Mężczyzno odezwij się........

Polecane posty

Ma na imię Naomi i jest czarnoskóra ;) A na serio to taka 'przybrana ' córka A tak na serio serio to trochę żartowałem żeby zobaczyć waszą reakcję. Atak na serio serio dostałem od kumpli na urodziny gumozą lalkę tylko kupili przez internet. Myśleli że to postać dorosła a okazało się że ma wymiary jak 5latka :D No to żeby nie wsadzili mnie za kratki (bo to podchodzi pod pedofilię) to wymyśliliśmy że jestem ojcem i mam córkę. Niestety jest sparaliżowana i niemowa :D I tak wychowuje prawie rok ;) Widzę że nadajesz się na prawdziwą mamę :D Przy takim dziecku pewnie nie masz ani chwili dla siebie

I jak wypadłyśmy? :p Ja obstawiałam, że jesteś ojcem chrzestnym i stąd ta córka :) ale takiej historii się nie spodziewałam :) dobrze, że chociaż żonę będziesz miał mówiącą i ruszającą się :D Jesteś chyba jedną z nielicznych osób, które uważają, że przy takim dziecku nie można sobie poleżeć na kanapie :D ale mam czas dla siebie jak mała śpi, czyli jakieś 1,5 - 2 godzinki :D Piosenka bardzo mi się spodobała ale tego chyba nie muszę mówić, bo to oczywiste :p

Nie wiem jak kruszynka obstawiała. Po prostu wiem że przy małych dzieciach ttzeba mieć oczy dookoła głowy. To nie jest praca jak pomocnik brukarza że czasami oprę się o grabki i przez 10 min udaje że grabię ;) chciałbym być na miejscu tej małej szczególnie jak ją przytulasz :D Co do piosenek wiem co Ci się spodoba ( żartuje-zgaduje XD)

W końcu doświadczony jesteś w kwestii dzieci :) nie mogę z Twojego poczucia humoru :D jak ją przytulam, daję buziaka, łaskoczę itp? :p W większości przypadkach udaje Ci się zgadywanie :D

TAK TAK I JESZCZE RAZ TAK! Szczególnie zaminiłbym się podczas buziaków drugie miejsce zajmuje przytulanie :) To nie poczucie humoru tylko prawda ;) Mam dobrą i złą wiadomośc Dobra jest taka że jeśli roztargnienie jest skutkiem zakochania to naprawdę jestem zakochany :D Albo glupi i niezdarny bo nałożyłem na szczoteczkę krem do golenia. Zła wiadomość (w sumie są dwie) to taka że buziaki przekładamy na jutro bo nie mam drugiej szczoteczki (ale użyłem płynu do płukania więc takim syfiarzem nie jestem XD) Druga zła wiadomość że to prawdobodobnie ostatni dzień gdzie jestem na forum. Spowodowane jest to wizytą u dentysty (przy plombowaniu mało nie odjechałem na zawał ze strachu a przy wyrywaniu korzenia zawał murowany :D) Właśnie sobie uświadomiłem że mną też możesz się opiekować-w końcu jestem młodszy. Co prawda trochę wyrośnięty ale przy buziakach przytulaniu i łaskotaniu to nie przeszkadza a na rękach nie musisz mnie nosić bo na swój wiek jestem bardzo inteligentny i umiem chodzić (: Jeśli się wahasz powiem że moge się zachowywać jak 1,5 roczne dziecko ale o wiązaniu kokardek na mojej glowie możesz tylko pomarzyć (o kucyku też) no i oczywiście do wózka też się nie zmieszcze. W ostateczności mogę się pobawić lalkami :D

Prawda czy humor w każdym razie zawsze się uśmiecham jak to czytam ;) Jeśli jesteś zakochany to faktycznie dobra wiadomość :) hmm ciekawe jaki smak ma w ustach krem do golenia :D Pierwsza zła wiadomość aż tak mnie nie przeraziła ale przy drugiej: (to prawdobodobnie ostatni dzień gdzie jestem na forum) prawie dostałam zawału. Nawet nie waż się kończyć przygodę z forum :D Ja zazwyczaj jak jestem na fotelu to robi mi się słabo i dentystka musi przerywać co tam robiła :D więc doskonale Cie rozumiem :)

Co do Twojej propozycji (opieki nad Tobą) to zgadzam się w ciemno :) myślę, że znalazłabym Ci ciekawsze zajęcia niż zabawa lalkami :) i nawet lepiej że jesteś wyrośnięty a nie masz 150 cm :D

A tam nie wypada :p ale jak pomoże to może warto się drzeć :p hmm potrzymałabym Cie za rękę, pomogłoby? Wymyśliłabym coś przyjemnego dla Ciebie i dla mnie :) a co ja też muszę mieć jakąś korzyść z tego :p

Rany aż 2 miesiące byłabym obserwowana :p nie wiem czy się na to zgodzę chyba, że pod warunkiem, że popatrzę jak ćwiczysz na siłowni :D

Hej ;) co do dziecka,to obstawialam, ze pomagasz wychowywac jakies swojej kuzynce czy cos w tym stylu ;D aczkolwiek gumowa lalka robiaca za corke nie jest zla ,ma switnego ojca ;D Nie schodz na zawal i nie opuszczaj nas,bo kto by wtedy.poprawial nam humor?;)

Oj Bartku nie myśl, że tak bez żadnej kary sobie stąd pójdziesz ;) ja coś wymyślę ;)

Nie jestesmy latwe,trudno nas nabrac,musisz sie bardziej postarac ;D.bez kary? Zastanowimy sie ;D tym czasem ja tez ide spac,dobranoc.;) Ps Bartku mam nadzieje,ze.nie kladziesz do snu swojej "corki" ;D

Kruszynka za późno się pojawiasz i nie możesz z nami pogadać ;) w takim razię ja skupię się w końcu na nauce :p Dobranoc