Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .,lmkjnhubv

Chyba nigdy nie będę dobrze się czuła w swoim ciele

Polecane posty

Gość .,lmkjnhubv

Żałuję czasem, że nie jestem facetem. Oni nie mają z tym aż takich problemów. Nie mogę się pogodzić ze swoim ciałem, po prostu nie mogę.

Gość .,lmkjnhubv
Czy ktoś mnie pocieszy? :(

Gość .,lmkjnhubv
Żyję w trójkącie ale w Polsce z mężem Polakiem i Afrykańczykiem z Kamerunu. Najlepszym sposobem na ratowanie małżeństwa jest zdrada. Gdybym nie zaczęła zdradzać mojego męża to już chyba dawno bylibyśmy po rozwodzie. Odkąd zaczęłam zdradzać męża z Afro-Polakiem to czuje się spełniona. Wcześniej mój związek z moim mężem Polakiem nie szedł w najlepszym kierunku, ja nigdy nie miałam orgazmu, na początku udawałam a później mi się nawet nie chciało tylko najczęściej stawałam na czworakach na łóżku a mąż robił swoje. Rekompensowałam to sobie prysznicem. Wszystko się zmieniło kiedy w pracy poznałam pana Tomasza z Kamerunu, na początku niczym mnie nie zachwycał nawet go nie lubiłam byłam jego szefową i traktowałam go surowo. Wszystko się zaczęło jak pewnego dnia w pracy pan Tomasz namieszał coś w naszej bazie danych i musiałam zostać z nim żeby to naprawić. Zupełnie niespodziewanie kiedy siedziałam przed komputerem pan Tomasz stanął za mną powiedział że muszę się wyluzować i zaczął masować moje plecy skończyło się na stosunku przy którym pierwszy raz miałam orgazm jakiego nigdy nie znałam. Od tego czasu regularnie zdradzam męża i nawet chce mi się kochać z mężem i czasami nawet dochodzę ale muszę myśleć o panu Tomku. Mam wyrzuty sumienia i lepiej traktuje męża, mój mąż też pozytywnie przyjął tą moją przemianę i teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Dodatkowo mój mąż myśli, że ja go nigdy nie zdradzę bo jak sam mi powiedział kiedy go kiedyś pytałam, że on o mnie się nie obawia bo nie jestem ciśnieniowa i mogę sobie wyjeżdżać na szkolenia z mojej firmy. Dzięki panu Tomkowi częściej współżyje z moim mężem jestem dla niego lepsza bo mam wyrzuty sumienia on myśli, że ta moja przemiana jest spowodowana naszym częstszym współżyciem i też jest szczęśliwy na Walentynki kupuje mi kwiaty i zasypuje miłosnymi smesami. Mój mąż który z pogardą odnosi się o czarnoskórych nawet nie wie ile im zawdzięcza, ja już nie potrafiłabym już żyć bez mojego Afro-kochanka, jeżeli pan Tomasz kiedykolwiek zniknie z mojego życia bo jest atrakcyjny i ma dużo kochanek to wyjadę na stałe do Anglii, już nawet pomału przygotowuje do tego mojego męża, że tu się nie da żyć i zapisałam go na kurs w szkole Berlitz. Moim zdaniem każda kobieta która spróbuje z panem z Afryki już nigdy nie będzie naprawdę szczęśliwa z nikim innym. Piszę pan Tomek ponieważ tak już się nauczyłam mówić w ten sposób mój mąż mniej podejrzewa, nawet się mnie pytał kiedy zacznę do Pana Tomka mówić Tomek bo oni już przeszli na ty ale ja powiedziałam, że dopóki pracujemy razem i jestem jego szefową nie jest to profesjonalne.

Gość .,lmkjnhubv
Dzięki, pocieszyłeś/aś mnie.

Gość EleGannt
ale o co biega, tzytzki nie urosły ?

Gość safasdsfas
a co z twoim ciałem nie tak? daj fote