Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić?

slub a rodzina narzeczonego

Polecane posty

Gość co zrobić?

Kocham mojego narzeczonego ale nie cierpie jego rodziny. Czy w takim razie warto brac slub czy moze lepiej poczekac? Wiem ze po slubie spotkania z jego rodzina beda czestsze i bedziemy razem spedzac swieta. Nie czuje sie czescia jego rodziny. Przyszla tesciowa to dewotka a infantylna szwagierka mnie nie znosi i ciagle mi dokucza. Bardzo sie stresuje podczas kazdego spotkania i caly czas patrze na zegarek. Poradzcie cos prosze.

Gość wredniucha10
a co? myślisz, że się zmienią?

Gość co zrobić?
ja wiem ze sie raczej nie zmienia, dlatego wacham sie czy napewno stac sie czlonkiem ich rodziny

Gość co zrobić?
a nie odejde od niego bo go przeciez kocham- robi sie zamkniete kolo

Gość doluipuu
ja nie lubię brata i jego dziewczyny u swojego narzeczonego. Jest cięzko, Często mi się plakac jak są spotkania rodzinne i ogólnie zawsze jak gdzies idziemy to pytam czy też będą.

Gość doluipuu89
Ja mam podobnie. W domu swojego narzeczonego nie lubie brata i jego dziewczyny. Wiecznie mam z nimi problemy i nie wyobrazam sobie, że kiedys ktos z nich móglby brać moje dziecko na ręce. Tez nie wiem co robic, bo w zyciu chce miec spokój i Ty pewnie tez. Wszedzie gdzie idziemy pytam czy tez będa, bo psują atmosferę. Sama musisz zdecydowac czy usmiecha Ci sie takie zycie.

Gość skarpetka22
a nie wychodzicie , gdzies normalnie na disco, do kina, wyjazd w góry.. po co wy się z rodzina spotykacie? praca i własne życie...