Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdssdfsf

długo bolała was rana po szyciu?

Polecane posty

Gość fdfdssdfsf

chodzi mi o ranę po nacinaniu krocza; z perspertywy czasu wydaje mi isę, że u mnie było cos nie tak, bo bolało nie bardzo przez chyba 2 tyg; a przez pierwszy tydz to naprawdę miałam problem żeby się poruszać i siedzieć

Gość lilu456
Ja jestem 4 tygodnie po porodzie ale to drugi i juz dwie godz po wstalam i normalnie siedzialam a mialam 4 szwy. Znajoma 3 tygodnie po nie mogla jeszcze usiasc a bylo wszystko w porzadku.

Gość kkkkijj
Ja przez 2tyg to lezalam przy otwartym oknie polewalam woda utleniona i wietrzylam w trzecim tyg robiliśmy chrzciny więc musiałam iść na dłuższy wymuszony spacer ale jeszcze mnie bolało...dodam że miałam podobno bardzo duże zasinienie...

Gość kslslkdslksl
Ja trzy godziny po porodzie poszłam pod prysznic było super. Na drugi dzień nie mogłam usiąść na tyłku, nie wiedziałam o co chodzi do momentu pokazania się siostrze ;) okazało się, że z wysiłku wyszedł mi hemoroid i to mnie bolało. A ranę myłam tantum rosą i korą dębu kilka razy dziennie. Przez jakiś czas szycie czułąm podczas okresu takie ciągnięcie :)

Gość zxzx
za pierwszym razem długo bolało i był hardkor, a za drugim szybko było ok -już w zasadzie w szpitalu a po powrocie do domu w 3 dobie bez problemu siadałam po turecku.

...bardzo dlogo ..po mies dopiero wyszlam na 2 godz zakupy. Sasiadka,byla w szoku bo ona,po nacieciu 2 mies chodzic nie mogla Ale umnie dotakiego "fajnego" wygojenia uplynelo 3 mies napewno...