Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tellhertonight

czy on mnie zdradza??

Polecane posty

Gość tellhertonight

Znalazlam na komputerze u mojego chlopaka zdjecie obcej dziewczyny, z data sprzed paru tygodni, jego odpowiedz byla "nie patrz na date, w windowsie sa dwie daty-utworzenia i zmodyfikowania"...ok...zapytalam co to za dziewczyna-powiedzial, ze to dziewczyna z ktora spotykal sie jego kolega i wyslal pokazac. Poprosilam zatem (wiem, ze bardzo dziecinne, ale coz) zeby pokazal mi swoja skrzynke mailowa, najlepiej z tym mailem od kolegi. Pokazal dwie skrzynki- nic tam nie bylo od zadnych innych dziewczyn. Ale ja wiem o jego trzeciej, tej juz nie chcial pokazac. Powiedzial najpierw, ze to jego prywatne sprawy i nie chce mi ich pokazywac, ale nie maja nic wspolnego z innymi dziewczynami, pozniej stwierdzil, ze moje prosby sa nie na miejscu, koniec koncow nie pokazal mi tej skrzynki. W zasadzie sytuacja wyglada jasno, ale tak trudno mi sie z tym pogodzic, ze chwytam sie jakiegokolwiek tlumaczenia go - i wszystkie nie maja sensu. Zawsze byl ze mna szczery az do bolu, jesli chodzi o przeszlosc, jesli chodzi o spotykanie sie sam na sam z kolezankami, nic nie zatajal...takie mialam wrazenie. Jestem maksymalnie zdolowana a sprawa wyglada jasno...i jeszcze to tlumaczenie z dwoma datami ktore rzeokomo wystepuja...zamiast od razu powiedziec, ze to dziewczyna kolegi! jak myslicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować