Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

ale fajne laski dzisiaj widziałem

Polecane posty

miałem zlecenie w jednym klubie w łodzi, zaczynali się przygotowywać do otwarcia. normalnie lachon na lachonie i lachonem poganiał, wszystkie fajne włącznie z właścicielką.

zamiast tylko patrzeć trzeba było próbować do której zagadać może byś dostał numer telefonu...

Gość offerma
chciałem na siebie zwrócić uwagę i zrobiłem striptease. wszystkie uciekły, chyba z wrażenia.

Gość wqw
Tylko słaby człowiek jest podatny na wdzięki kobiet

Gość czemu nic nie wyrwales?
to co ze w pracy? duzo ludzi sie w pracy poznaje

Gość wqw
wyrywać mogą ci co mają do tego kwalifikacje

"to co ze w pracy? duzo ludzi sie w pracy poznaje" 123 no i ja też wielu ludzi w pracy "poznałem". ale jakoś nic nie "wyrwałem". nie wydaje mi się że powinienem się za to brać przychodząc na zlecenie do obcych mi ludzi. nawet sobie nie wyobrażam jak taka akcja miała by wyglądać.

Gość taki jeden facet 28
masz racje NIE wolno zagadywać do obcych kobiet ..nunu

"a ty czytałeś może taką książkę 'the manipulated man'" nie 123 "masz racje NIE wolno zagadywać do obcych kobiet ..nunu" co znaczy "zagadywać"? ja z nimi normalnie rozmawiałem, przecież tam miałem robotę do zrobienia. nie rozumiem o co wam chodzi.

poza tym powiedzmy sobie szczerze, to były naprawdę fajne laski w wieku tak 20-25 lat i prawie 40 letni prawik to się raczej nie powinien wygłupiać próbując je podrywać.

Gość Nocny Spektator
A co to za nowy klub w Łodzi? ;)

a wiecie, co jest najlepsze? że moja 10-letnia chrześnica też ma już "byłego" :D ­ wprawdzie związek polegał na pisaniu sobie karteczek na lekcjach, no ale był! :D ­ ja taki pierwszy "karteczkowy" związek to dopiero w gimnazjum miałam. ale te dzieci szybko dojrzewają teraz.

Gość Kossak
Ja mam 31 i wiem że nie ma co marzyć a co dopiero 38 lat

"26 lat to jeszcze nie taka stara." ­ w tym roku skończę 27. ale nie zamierzam szukać faceta, przynajmniej przez następny rok. ­ zmarnować sobie życie z chłopem to zawsze zdążę, nie ma pośpiechu.

na pocieszenie wam powiem że jednak chyba wyjazd do francji w tym roku wypali :D na narty.

Gość offerma
będę na nartach skakał na piwo.

moje posty się ukazują od razu, ale nie widzę postów innych dopóki sam czegoś nie napiszę. wtedy wskakuje mój (jako ostatni) i jednocześnie kilka nad nim których wcześniej nie było widać.

"a tak w ogóle to dlaczego wy nic o sobie nie opowiadacie? " ­ o mnie to już wszyscy wszystko wiedzą. niestety. ­ właśnie sobie frytki robię, taką miałam ochotę, że nie wytrzymałam :D