Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

ale fajne laski dzisiaj widziałem

Polecane posty

jak już podszyw rąbnął tym o tirówkach, to mi się przypomniało jak kumpel z policji opowiadał, jak z kolegą mieli służbę obok pewnego lasu, gdzie stały owe panny. zatrzymywali kolesi oficjalnie za wjazd do lasu w niedozwolonym miejscu, czy jakoś tak. i ten jego kolega wyłaniał się z krzaków zawsze wtedy, gdy jakiś nieszczęsny kierowca właśnie zapinał tirówkę i prosił o dokumenty :D ­ kumpel był bardziej litościwy i twierdził, że jak chłopy już zapłacili to niech się nacieszą i dopiero "po wszystkim" przychodził do kierowcy ze złą nowiną :D

no raczej będę się musiał powstrzymać bo dziura w zusie gigantyczna to będą nas łupić. a ja miałem "czarną serię" przez wrzesień i październik. natrzaskałem z 12 punktów więc jak tak dalej pójdzie to się pożegnam z prawem jazdy. a przekraczanie prędkości nie jest niebezpieczne. ograniczenia prędkości w polsce to są jaja jakieś.

"Jak tak dalej pójdzie to na te forum nikt już nie będzie wchodził" ­ parę osób, które siedzą tu od 5 i więcej lat pewnie zostanie. a jakby co to ja mogę zaadministrować coś na fora.pl czy na jakiejś innej platformie. ­ coś w rodzaju kameralnego forum dla przegrańców pod moją władzą i silną ręką :P

"no po prostu żenada. normalnie nóż się w kieszeni otwiera. na bandytów i złodziei to sk**wieli nie ma" ­ off to było jakieś spokojne miejsce na zadupiu, tyle że przy szosie krajowej. a jak pewnie wiesz, oni iluś tam gości po prostu muszą udupić podczas jednej służby. taki przeciętny policek z drogówki to gówno może zrobić przestępcy. ­ no ale wiesz, przynajmniej jest kara za niewierność małżeńską i to ma dobry wpływ na tych złych mężów ;P

"albo działkowców za "plantacje maku" ścigać. to j**ani potrafią." ­ off, nie denerwuj się. skoro i tak tego w tej chwili nie zmienimy, to szkoda nerwów. ale emeryturkę mają po 15 latach, ech :o ­ wiadomo, że jak jest jakaś zadyma to policja spierdala albo dostaje po głowie. ostatnio mi koleżanka opowiadała o szkole policyjnej, podobno gorzej tam się dzieje niż w akademiku.

"oni iluś tam gości po prostu muszą udupić podczas jednej służby." jak "muszą" to niech przestępców ścigają a nie normalnych ludzi. mało jest złodziei i bandytów w polsce? ale oni, jebani nigdy o niczym takim nie wiedzą. cała okolica wie a jedyni którzy "nie wiedzą" to policjanci. ostatnio zdaje się w jakimś miasteczku paru facetów zakatowało lokalnego bandytę który terroryzował mieszkańców. no a policja oczywiście jak zwykle "nic nie mogła zrobić". no i w końcu ludzie nie wytrzymali. ale za samosiejkę maku ścigać działkowca albo za "wjazd do lasu" to wtedy jakoś "może". i wtedy będą tłumaczyli że "takie jest prawo". jebani śmierdziele. tu się coraz bardziej robi "dziki zachód" gdzie każdy musi się bronić sam a policja służy do tego żeby prześladować zwykłych obywateli. bo przecież normalny obywatel nie ucieknie, nie naubliża, nie opluje ani nie uderzy tylko pokornie przyjmie mandat czy co tam mu "pan władza" wymierzy. to po co "pan władza" ma się zajmować bandytami?

Gość tomek.,.,.
witam, mam do was wielką prośbę, jak mam napisać aby zaczepić na Facebooku jako pierwsza wiadomość do dziewczyny która mi się bardzo podoba zaprosiłem ją do moich znajomych i zaakceptowała zaproszenie wiec teraz pozostało napisać coś na początku mogli byście mi napisać zdanie aby nawiązać z nią relacje....? bardzo będę wdzięczny Podpowiem ze ona pracuje w aptece.

"jak "muszą" to niech przestępców ścigają a nie normalnych ludzi. mało jest złodziei i bandytów w polsce?" ­ no ale gdybyś miał służbę w drogówce przy drodze koło lasu, to jak byś tych bandytów chciał łapać? ­ możesz mi wierzyć, że oni też widzą jak to jest chujowo zarządzane i bynajmniej nie sikają z radości, kiedy muszą jechać 30 km bo ich wysyłają z powodu "groźnego psa sąsiada biegającego bez smyczy". ­ offi, to też są TYLKO ludzie. mają dzieci, kredyty, gówniane płace. oni chcą tylko dobrnąć do emerytury. a za dodatkowy wysiłek włożony w łapanie groźnego przestępcy szeregowy policjant nawet złamanego grosza nie dostanie. nagrody zawsze zgarniają komendanci. ­ sam pewnie na ich miejscu miałbyś olewcze podejście. tu trzeba zmienić CAŁY SYSTEM, a nie "wieszać psy na psach".

zapytaj czy mają u niej w aptece przezerwatywy w rozmiarze XXL :D 123 tak działa nasz "wymiar sprawiedliwości": http://www.obnie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2673:emeryci-mak&catid=63:patologie-systemu&Itemid=27 i oczywiście tak jak pisałem wcześniej, "tłumaczenia" panów policjantów że "takie jest prawo". jakoś wtedy gdy ktoś terroryzuje okolice, rozrabia, kradnie to naruszenia prawa nie dostrzegają. czyżby to było dozwolone? no ale pewnie, łatwiej postawić przed sądem 70 letniego działkowca któremu na działce wyrosła samosiejka maku niż uganiać się za prawdziwym bandytą.

"A ciekawe, jakby wszyscy taką akcję zrobili: od jutra nie płacimy składek." ­ no przecież to pracodawca z pensji odciąga i płaci. a nikt nie będzie się uchylał, bo mu zaraz biznes zamkną i bye maszkaro.

"zapytaj czy mają u niej w aptece przezerwatywy w rozmiarze XXL" ­ :D:D:D ­ off, są policjanci-ludzie i policjanci-skurwiele. no ale tak jest w każdym zawodzie. ­ ci, których znam to są naprawdę spoko ludzie, którzy awanturę rodzinną załagodzą, pijanego na rowerze opierdolą i zawiozą na chatę, zamiast brać na izbę, wlepiać mandat itp. ­ ale o gnojkach rzecz jasna więcej się słyszy, bo to są dużo głośniejsze sprawy.

!offerma " natrzaskałem z 12 punktów więc jak tak dalej pójdzie to się pożegnam z prawem jazdy." ­ Wystarczy iść na (płatne) szkolenie i sobie te punkty odrobić w WORDzie, ale widocznie niektórzy wolą czekać aż się dobije do 24 pkt. ­

jak ludzie mogą na tym jebanym forum siedzieć. przecież mnie to normalnie wykańcza jak klikam i klikam i ciągle to samo się odświeża.

"Wystarczy iść na (płatne) szkolenie i sobie te punkty odrobić w WORDzie, ale widocznie niektórzy wolą czekać aż się dobije do 24 pkt." 123 widocznie niektórzy nie są idiotkami które biegają z każdym punkcikiem na "szkolenia".

Cześć Argen, ano, wróciłam z pubu, a i tak miałam napisać jeszcze kilka @, więc stwierdziłam, że zobaczę co na Kafe. Oczywiście zastałam zaj­ebis­ty burdel, co mnie ani trochę nie zaskoczyło. :) ­

"a co do tych dzialkowiczów, to ktoś musiał cynk glinom dać na bank." ­ może zazdrosny sąsiad, któremu maczek akurat nie wyrósł. no ale trzeba być chorym, żeby o coś takiego robić ludziom problemy. ostrzegę rodziców, żeby uważali na maki :D chociaż może do tego czasu się okaże, że i koniczyna ma narkotyczne właściwości i UE jej zakazała...

Argen "A, żaba, jak będziesz zakładać forum dla przegrańców, to podeślij link nam wszystkim" ­ Koniecznie! ­

Gość ssickyoo
do offermy 4 Może umów się w końcu z żaba...;) Pasujecie do siebie. :) Helołłłł

Gość offermus
roza a Ty jakim jesteś kierowcą? 😴

Gość ssickyoo
to ja żaba na odwyku i piszę sama o sobie :O 🖐️