Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaa21

OBWÓDKA SUTKOWA

Polecane posty

Gość olaa21

Hej, Mam pytanie związane z otoczką sutkową, ponieważ pojawiły się na mojej piersi(otoczce) tak zwane gruczoły łojowe, dookoła sutków regularne zgrubienia, dziwi mnie to ponieważ wcześniej były gładkie może trochę pofałdowane, ale bez takich pojedynczych jakby kropeczek. Spotkałam się z kilkoma informacjami iż podczas ciąży pojawiają się takie rzeczy co o tym myślicie z własnych doświadczeń? Proszę o jakieś wskazówki i wytłumaczenia ;) Pozdrawiam!!!

Gość migdałkow
musisz nam to unaocznić żebyśmy mogli coś zaradzić

Gość jestem ekspertem od sutów
właśnie, daj fote

Gość DorotazOz
ja ci powiem z doświadczenia nie gap się na ciało i będzie ok mi ostatnio wydawało się że cycek jeden mam większy i pytam mamy a matka powiedziała że jest taki sam jak drugi też pomyliłam raz guz idę do mamy i mówię że mam chyba guza a matka mnie maca i mówi że to żebro :O

Gość olaa21
tak po prostu zwróciłam na to uwagę i tyle... nie było tego więc zczełam się zastanawiać.

Gość olaa21
no olaa21 kazda piers jest inna i nie uwarzam, zeby sie nasmiewac z innych kobiet, poniewaz moze je to urazic a mogą miec kompleksy spowodowane z tej strony. i nie podszywaj sie tym samym nickeim- na prawde jestes nie smaczna

Gość f uksja28
Ja dotad mialam gldka otoczke sutkowa... Teraz calkiem niedawno pojawily mi sie te gruczoly- takie biale grudki dookola sutka na otoczce. Moja kolezanka gdy zaszla w ciaze miala taki pierwszy objaw po zaplodnieniu,

Gość f uksja28
Ja dotad mialam gldka otoczke sutkowa... Teraz calkiem niedawno pojawily mi sie te gruczoly- takie biale grudki dookola sutka na otoczce. Moja kolezanka gdy zaszla w ciaze miala taki pierwszy objaw po zaplodnieniu,

Gość anna karenina 1979r
ja takie mam od zawsze. Nawet kiedy byłam dziewicą takie miałam. Więc na pewno to nie ciąża