Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WomanInTheFog

mam doła.....

Polecane posty

Kurde dziś mnie wziął taki straszny dół, w zasadzie bez powodu. Chyba mnie dopada kryzys wieku średniego :P W zasadzie mam plany na coraz lepsza przyszłość a i tak to wszystko mnie jakoś nie cieszy i napawa lękiem :(

Gość Silene
To na pewno jest związane z porą roku. Styczeń i luty to najgorsze miesiące. człowiek jest już zmęczony brakiem światła i mrozami, a nie ma gdzie i jak doładować akumulatorów. Wiosną Ci minie, zobaczysz :)

No mam nadzieję, bo nie lubię być taka przygnębiona :) Podjęłam ostatnio decyzje dość poważnie zmieniające moje życie i chyba ta cała aura i niepewność czy dobrze zrobiłam to powodują. Ehh czasem chciałabym być mężczyzną wtedy wszystko jest czarne lub białe :P

Gość rewind
Bądź też pomarańczowe...

Gość rewind
Maciek. szukasz laski na poziomie czy cuś?:D:P

ok, autorka topiku przyjęła oświadczyny motocyklisty I wszystko jasne Tylko komu do twarzy z kaskiem na głowie? - komuś zakochanemu w motocykliście!

Haha wiedziałam, że zaraz teorię spiskową wysnujecie:P Nie przyjęłam żadnych oświadczyn, dementuję takie pogłoski :D

autorka topiku nie przyjęła żadnych oświadczyn A więc jest przesłanka, że nie raz faceci jej się oświadczali, jednakoż nie przyjęła żadnych z tychże oświadczyn] Kobieta wie, czego chce i to mi się podoba!

Gość rewind
Jak to komu?!?!? popatrz sobie na filmy wojenne. Czyz Ci żołnieże wermachtu na swoich rumakach z koszem nie byli przystojni?

Gość rewind
Romantyk zsumowany....zaczyna mi tu pachnieć interesownymi komplementami dla niepoznaki skierowanymi na cechy charakteru:D:P

dementuję komplementy są bezinteresowne Chyba że interesownością nazwie ktoś chęć wywołania wesołego uśmiechu na twarzy fascynującej kobiety

Jedno Wam muszę przyznać, wreszcie się uśmiechnęłam tego wieczoru :) Dziękuję :) Pewnie, że wiem czego chcę, nowy motocykl :P

Gość taki jeden facet 28
"Ehh czasem chciałabym być mężczyzną wtedy wszystko jest czarne lub białe" Taa oczywiście bo nam w głowach same decyzje się podejmują ..taa jasne

Gość rewind
Maciek co Ty z tą fasolka? Jestes uzależniony?

taki jeden facet 28 Tu nie chodzi o to jaką decyzję podjąć, tylko Wy podejmujecie decyzję i idziecie dalej, my kobiety lubimy się zastanawiać czy na pewno dobra ta decyzja :)

Pisze "faolka", zeby moc pokonac renowacje na kafeterii;) A ze zjadlem dzis sloik, to taki mi sie skojarzylo 😴 🖐️