Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kassiaa72

DLACZEGO WSZYSCY "JADĄ" PO SIWIEC ZA POWIĘKSOZNE USTA, A PO MARINIE JUŻ NIE...

Polecane posty

Gość Kassiaa72

JAK W TEMACIE! KIEDY TYLKO POJAWIA SIĘ TEMAT "NATALIA SIWIEC" WSZYSCY PO NIEJ JADĄ-OPERACJE PLASTYCZNE! KWAS HIALURONOWY! ...A MŁODSZA O 8 LAT MARINA ŁUCZENKO, NIEDAWNO ZROBIŁA SOBIE WIELKIE WARY! W DODATKU OSTRZYKUJE TEŻ KOŚCI JARZMOWE (POLICZKI) CIEKAWE CO Z NIEJ BĘDZIE JAK BĘDZIE MIAŁA 30 LAT, TAK JAK NATALIA MARINA TERAZ http://s1.kozaczek.pl/2013/01/wladczyni-4.jpg MARINA KIEDYŚ http://republika.pl/blog_ub_4893413/7553265/tr/k2_27437.jpg http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/55521.jpg

Gość fkhhfcrhbfttrd
BO MARINA ZROBIŁA TO Z UMIAREM A SIWIEC MA WARY JAK PARÓWY.

Gość evvvelinkaa
tylko ja siwiec była w wieku mariny, to żadnych operacji nie miała. skoro marina zaczyna w wieku 22 lat (!!!)

Gość lannsik
ojej faktycznie zrobila te usta

Gość to prawda, marina
to młodizutka dziewczyna, ma dopiero 22 lata, a już maaase operacji za sobą- usta, policzki i zwężony nos!!! natalia czy doda, to laski starsze o 7-8 lat

Gość AntePOnunt
Powiem szczerze że nie wiem skąd ta Marina się urwała. W polskim sroł-biznesie stosuje się iście magiczne sztuczki. Ktoś przykładowo se wymyśli że jakaś tam Natalia albo Marina jest znana i jest gwiazdą i już jest już gwiazda! A skąd to się przytelepauo to ch.raczy wiedzieć.

Gość prawictwo pospolite141
obie siebie warte

Gość hghfs
Wszystkie, to już mentalnie stare pudernice.

Gość ja uważam że jest w tym
odrobina racji bo jednak natalia siwiec ma zrobione usta, cycki- nie wygląda naturalnie ale takie operacji robi 90% showbiznesu

Gość ixyyyyyyyyyyy
wole siwiec od mariny siwiec przyznaje sie chociaz, w przeciwienstwie do wiekszosci szol-bizu, do operacji i poprawek

Gość Iw000na
wiecie co...z jednej strony, natalia jest modelką bielizny, i w innych krajach modelki bielizny to też celebrytki ANIOŁKI VICTORIAS SECRET -miranda kerr, adriana lima.. z kolei jaki kraj taki aniołek, hihi

Gość gfstrgrdthfggdfgsdhy
myśle że Polacy nie lubią siwiec nie z powodu jej wyglądu bo jest ładna choc troche sztuczna ale z powodu jest głupoty, pustości itp. Poza tym wystarczy zobaczyc jej foty kiedyś jak była naturalna a teraz. A marina?? jest bardzo mądrą artystką!!

Gość ][[;'[';/
marina nie pokazała tylka:p pokazała tez cipe haha i cycki obejrzyjcie jej teledysk

Gość ixyyyyyyyyyyy
nie wiem o jakim talencie mariny mowa

Gość gość
Marina na pewno zrobiła sobie coś z twarzą bo wcześniej była pyzata :p i nie wiem czemu sie tego wstydzi :D usta tez troche powiększyła :) przyjzyjcie sie dokładnie jej wczesniejszym zdjecią :D

Gość gość
Marina kiedys była pyzata odziwo teraz nie?!! ysta tez troche powiększyła potwierdzone zrodło :D

Gość ona111111111111
oby dwie sa sztuczne i plytkie, nie zazdroszcze im, bo sama mam cudne usta i piersi i wcale nie sztucznne tylko naturalne:)

Gość gość
glupie pipy a ta siwiec to dno dno dno i dwa metry mulu :)