Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica

jaka waga dla 165 cm

Polecane posty

Gość idealna, to
65kg, w dolnej granicy nirmy 60, w górnej 70 -jest to wynik wg pobieżnego wzoru wzrost - 100 Wynik niewiele będzie się różnił wg bardzo dokładnego wzoru, ujmującego wiek, budowę ciała, styl życia, który znajduje się w t. "Chudnij bez wyrzeczeń" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Notabene, szkielety już wyszły z mody. Na niektórych "wybiegach" jest zakaz wstępu chudzielcom.🌼

Gość =beniaaa
diablico nie słuchaj ten pani "idealna, to", sama pewnie jest tłusta i pełna kompleksów albo po prostu lubi wprowadzać ludzi w bład. idealna waga zalezy oczywiscie od Twojej budowy ale również od tego czy ćwiczysz,bo jak powszechnie wiadomo mięsnie są dużo cięzsze od tłuszczu....więc myślę że w granicach 49-54

Gość enonierobcijaj
Ja waże 49, a mam 158 cm wzrostu. Jestem szczupła ale jeszcze 2,3 kg mniej i zaczyna się zamorek, a kończy kobieta. Dla 165 waga prawidłowa to nie mniej niż 53 do 62 gdzieś.

Gość =beniaaa
Mamusia mówi, że ja nie rosnę (140cm 30kg))i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.