Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hooony

BÓŁ PODBRZUSZA MIAŁYSCIE TAK?

Polecane posty

Hej dziewczyny przeczytałam wasze wypowiedzi i doszłam do wniosku ze ja tez chciałabym się Was poradzić . Od paru miesięcy biorę tabletki artizia niestety ostatnio w 1 tygodniu pierwszego opakowania (wzięłam 6 tabletek) zapomniałam ich zabrać do mojego chłopaka ! był to 4.01 piątek i sobotę "przytulaliśmy się" po pominięciu tych 4 tabletek dostałam krwawienia z ich odstawienia. Postanowiłam zrobić 7 dniowa przerwę tabletkę wzięłam w sobotę ,jednak uprawialiśmy sex i w poprzednia sobotę i niedziele dodam ze to był pełny sex . Dzisiaj mija 2 tyg odkąd zapomniałam tych nieszczęsnych tabletek i oczywiście zamartwianie (wiem co powiecie ,ale darujcie sobie takie uwagi ze nieopowiedziana jestem itp) dużo sie juz naczytałam i mam do was parę pytań kiedy lekarz mógłby wykryć lub ostatecznie wykluczyć ciąże? Czy w czasie brania tabletek normalne jest odczuwanie lekkich bóli w podbrzuszu i wrażenie "powiększonego jajnika", "macicy" ,dodam ze mam ostatnio problemy z wzięciem głębokiego oddechu (chyba na tle nerwowym) jednak przy próbach jego wykonania czuje kłucie lekkie lewego jajnika . vvbnvbnvbnvbn