Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cóż się dzieje

kłopot z dzieckiem

Polecane posty

Gość cóż się dzieje

moja córka ma 14 lat ostatnio raz weszłam do pokoju a ta prędko wyłaczyła kompa , no dobra myślę i tak potem sprawdzę historię bo mam swoje sposoby i wiec sprawdziłam gdzie te dziecię wchodzilo ok pelno było wejsc na strone masz pytanie ? my mamy odpowiedz nie trudno znalazlam jej profil na tej stronie i to co przeczytałam włosy mi się najeżyły na glowie co ona nawypisywala i jak odpowiada innym użytkownikom napisała że nie dostaje kieszonkowego,prezentów na urodziny swieta że rodzice ją o 4 rano budzili do przedszkola że od maleńkiego dziecka chowała się u sąsiadów bo rodzice nie mieli czasu na nią :o że musi sama zarabiac na swoje ubrania i szkołę bo mama i tata jej nie dają .... co za bzdury w życiu jej nic nie brakło pamiętamy o prezentach dla niej dostaje kieszonkowe do przedszkola chodziła na 10 rano .... ma dobre ubrania,była wiele razy na koloniach dwa razy zagranicą ....dlaczego ona tak nawypisywała ? teraz napisala że miał biedne święta że nic nie dostała że byla tylko zupa i zero wszystkiego .... no co ja mam o tym myśleć ,przecież tak nie jest :(

porozmawiaj z nią może zapytaj czy czegoś jej brakuje czy jest jej zle

Gość mama dwulatka
Moze szuka zainteresowania?

Gość cóż się dzieje
nie wiem , dlaczego tak jest bardzo mnie to zmartwiło rozmawiamy dużo pytam ją o wszystko rozmawia normalnie nic nie ukrywa przed nami ... i nie widzę nic po niej żeby coś dzialo sie

chce z siebie zrobic ofiare, zeby ludzie w internecie pisalo, jakie to z niej biedne dziecko, ze jej wspolczują. Tak sie dowartosciowuje. Tez kiedys taka bylam, ale z czasem, powoli zaczelam sie ogarniac. Tylko, ze ja mialam na to wytlumaczenie- mi rodzice nigdy nei powiedzieli, ze mnie kochają, zawsze brat byl na pierwszym miejscu. Moze daj jej szanse, pochwal ją za coś, jesli coś z siebie zrobi. I przede wszytskim, porozmawiaj. Jestes jej Matką. I nigdy nie rob z siebie kolezanki, bo zauwazylam taką tndencje u wiekszosci matek moich 21--25 kolezanek.