Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna.rozpacz

co powiedzial na odchodne...

Polecane posty

Gość czarna.rozpacz

rozstalam sie z facetem, on ponoc nie chcial tego rozstania, ale powiedzial, ze on nie ma zamiaru siedziec i plakac, tylko bedzie sie umawial z innymi bo szkoda czasu na bycie singlem. Stwierdzil tez, ze jest mu przykro ale nie tak przykro jak po poprzednim zwiazku (duzo dluzszym niz ten). Jak mozna cos takiego powiedziec dziewczynie na do widzenia?

Był zły i stwierdził, że pokaże Ci, iż nie wiele go to obeszło. Chciał osiągnąć to, abyś myślała o tym i mu się to udało.

Gość czarna.rozpacz
ja wiem, ale nie potrafie zrozumiec jak osobie ktorej jeszcze niedawno czynilo sie wyznania milosci mozna cos takiego powiedziec. zero klasy...

Gość ....HaJa
...a na co liczyłaś że będzie szlochał dziesięć lat...tego kwiatu jest pół światu......same lezą na konia.......i w ten sposób następnej kobiecie zmontowałaś trudne doświadczenia....podesłałaś jej kogoś kto będzie tylko wykorzystywał.....

Gość Też niestety wiem jak to jest
Klasy?! Dziewczyno, wygląda,że rozstanie było z Twojej inicjatywy,a facet go nie chciał... i najzwyczajniej cierpi.Stąd u niego swego rodzaju oczywisty odruch obronny,który właśnie opisałaś. Nie sądzę,żeby aż tak go ciągnęło do innej; chciał po prostu znaleźć sposób,by Ci ukazać z pełną mocą jak bardzo go zraniłaś!A wygląda na to,że zamiast ruszyć Twoje uczucia,jego słowa ubodły tylko Twoje ego...

Czyli jeżeli powiedziałby, że będzie rozpaczał latami i błagał ze łzami w oczach abyś wróciła to miałby klasę? Ludzie zranieni często różnie reagują, brak klasy byłby jakby Cię nachodził i żebrał o miłość.

Gość tak t jest, jak gosc
iowi brakujeklasy. normalni ludzie przy rozstaniu dziekuja sobie za dobre chwile, przepraszaja za zle i rozstaja sie we wzglednej zgodzie.

Gość czarna.rozpacz
Zgadzam sie z ostatnia wypowiedzia. Rozstanie bylo z mojej inicjatywy, ale ja wciaz go kocham i on o tym wie, po prostu brakowalo w naszym zwiazku zaufania (mojego do niego i niestety dawal mi powody). I kuzwa boli mnie, za zamiast szczerze porozmawiac i wykazac chec naprawy tego, on rzuca takimi tekstami.

Gość kot_ Sylwester
docen szczerosc :classic_cool:

Gość ...sratatata.....piErdu
...zauwazyłem niestety pewną prawidłowość --im mniejsza odległość macicy od mózgu tym większe problemy............ciekawe:classic_cool: