Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielicaaaaaaaa

Gdzie nad Polskie Morze?

Polecane posty

Gość Anielicaaaaaaaa

Witam do tej pory byliśmy w: Chłopach, Karwii, Międzywodzie, Dąbki i w tym roku zastanawiamy się ad Ustroniem Morskim, Mrzeżynem lub Dźwirzynem, co polecacie - Miasteczko ma być nie za duże:)

Gość Anielicaaaaaaaa
nikt nie jeździ nad nasze morze?? wszyscy cisną za granice?

Gość anitka21:)
ja polecam Także Łebe jest pięknie ruchome piaski sa zaje,,,:) i miasteczko małe i spokojne ;) pozdrawiam

Bardzo polecam Rewal, jest gdzie spacerwoac, fajne lokale. Doskonale miejsce na odpoczynek :)

bylam w Ustroniu morskim i bylam tez w Mrzezynie i Dzwirzynie , bo sa obok siebie ;-) noo w Mrzezynie i Dzwirzynie bylam jako 15- to latka prawie 10 lat temu , ale pamietam , ze bylo tam sympatycznie ;-) w Ustroniu morskim bylam 2 lata temu , ale tylko na wycieczce na kilka godzin , bo wczasowalam sie w Mielnie - gdzie nie dalo sie odpoczac miasto imprezy 24 na dobe ;-) wyjechalam na kilka godzin do Ustronia tam byl taki spokoj , tez calkiem przjemnie ;-) Polecam zarowno Mrzezyno/ Dzwirzyno jak i Ustron - ale jesli moglabym cos polecic od siebie to Swinoujscie tam.mi sie najbardziej podobalo ;-) oraz Leba . Nooo i Kolobrzeg - Kolobrzeg ma swoj urok i.mozna tam jezdzic i co roku ;-)

Nie jesź do Dźwirzyna, bo może zabrało całą plażę, bdziesz leżeć z głową na wydmie a nogami w wodzie:( I rano o 7 trzeba się zrywać, aby rozłożyć koc, bo potem nie ma już miejsca. Ja byłam ostatnio w grzybowie, dość cicho i plaża ładna.

Gość ustronia nie polecam
aale jeśli chcesz w tamte okolice.....to Sarbinowo. Małe pipidówka, spokój i mniej ludzi niż w Ustroniu. A jak będziecie mieli chęć to zawsze możecie podjechać do Ustronia czy Kołobrzegu.

Gość oze Jantar?
Stegna?

Tak, tak - mrzezyno, rewal, wiselka, miedzywodzie , pogorzelica - bardzo przyjemne, nie za duze miejscowosci. Sliczne plaze

Miejsc jest wiele, mało gdzie mi się nie podoba :) Lubię okolice Stegny i Krynicy Morskiej, a także Jastrzebią Górę - i tam właśnie usytuowany jest całkiem niezły jak na polskie warunki ośrodek Primavera. Dzieciaki nie będą się tam nudzić ani przez chwilę, a Ty wypoczniesz sobie spokojnie.

Witam od kilku lat prowadzimy małe gospodarstwo agroturystyczne nad morzem. Jeśli szukacie niskich cen, spokoju oraz dużych pokoi z łazienkami; zapraszamy do nas. Wczasy u nas są idealne dla rodzin z dziećmi oraz dla osób w średnim wieku. Gospodarze są niezwykle rodzinni i pomocni. Oferujemy również ekologiczne produkty, wiejskie jaja i świeży miód. Bezpłatny parking. Ponadto duży ogród, miejsc na grilla i ognisko, trampolina i piaskownica dla dzieci itp. 30 zł / doba. Dzieci do lat 6 zniżka. Akceptujemy zwierzęta( oplata za pupila) i wystawiamy rachunki VAT. Zapraszamy ! tel.094 314 2607. http://www.pawluczenko-kopnica.superturystyk a.pl/

Gość fotel
ustronie będzie dobre.nie za duże,ale jest co robić.bliziutko sianożęty,a i do kołobrzegu niedaleko.

Gość gość
www.zacisze.biz.pl POLECAM!

Oj widzę, że kochacie polskie morze i chętnie tam wracacie. Fajnie, że lubicie sobie urozmaicić, dzięki temu na pewno nie będzie wam się nudzić. Ale jakbyście chcieli jednak jechać do większego miasta to myślę, że warto byłoby się udać do Gdańska. Moim zdaniem to jest jedno z piękniejszych miast.

Gość gość
krynica morska

Gość gość
o tak Gdańsk jest super byłam tam ostatnio i przyznam, że naprawdę piękne miasto, na pewno pojadę tam jeszcze nie raz. Szczególnie, że znalazłam piękny hotel Dwór Oliwski, mówię wam rewelacja, elegancji, w malowniczym położeniu.

W Mrzeżynie jest bardzo spokojnie, jeśli jesteście rodziną z dzieckiem, to jak najbardziej polecam :), ale to już chyba na przyszły rok ;)

Gość gość
jej a ja nie myślałam, żeby pojechać do Gdańska, ale naprawdę wygląda to bardzo ciekawie, więc może to będzie mój kolejny cel podróży, Miasto ponoć bardzo ładne i ten hotel też zachęca.

Gość gość
Warto się wybrać do Aquapark Reda. Zwłaszcza teraz jak pogoda będzie coraz gorsza, to takie miejsca pewnie będą oblegane. Jestem tam dość często razem z dziećmi, one w zasadzie mogłyby tam spędzać całe dni. Jest dość korzystny bilet rodzinny, można trochę zaoszczędzić.