Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiczek-gej-25

moda na nietolerancje / chamstwo wobec osób odmiennych na rózne sposoby

Polecane posty

zauważyłem bardzo niepokjacy ostanio nurt - modę na agresję w stosunku do osób homoseksulanych, otyłych, i innych odmiennych w jakiś spsób. coś tu nie gra.

Gość O co chodzi z tą
Teraz to chyba jest moda na przymusową tolerancje. I ta narzucana poprawnosc polityczna.

Gość yiugyiyg
boisz sie bo sam jestes inny, gdybys był jak wiekszosc tak samo byłbys nietolerancyjny, chamstwo i nietolerancja nie są w modzie, istniały od zawsze, teraz kazdy ma prawo wyboru, byc takim jakim chce byc, a to ze ktos nie akceptuje czyjes odmiennosci swiadczy o tym ze jest prymitywem, ludzie bardziej do przodu i oświeceni potrafią wiele tolerować i przede wszystkim... nie wpierdalają sie w cudze zycie

Gość kilokota
Też tego nie rozumiem... Skąd tyle jadu w ludziskach? Znam tylu wspaniałych ludzi różnych wyznań, kolorów skóry, orientacji seksulanej, poglądach politycznych.. Ale ja nie mieszkam w polsce. Kończyłam studia w innym kraju i tu nauczyłam się tolerancji. Polska jest..... zacofana? tak,to właściwe słowo.

Gość cozcozcoz
To nie zacofanie to niestety wszechobecny prymityw .

Gość to powiedzcie mi moze dlaczego
obecnie jest wieksza nietolerancja wobec niskich facetow (niski to ponizej tych 176-177 ) niz na jakis czarnoskorych i homoseksow. Bo tak niestety jest. Teraz laski sa bardziej tolerancyjne na jakiegos murzyna ktory je podrywa niz zwyklego bialego faceta 176, na ktorego mowia karzel. "karle spierdalaj"

Gość przysypiam
jeżeli tylko obrażasz polaków -to to jest oczywiście przykład tolerancji.A może tak- otwarcie powiedz i podaj realny przykład tej nietolerancji która Cię spotyka w Polsce w tym zacofanym kraju jak mówisz.Ja jestem tym złym nietolerancyjnym głupim moherem wykształconym w Polsce-bo moi rodzice nie byli na placówce dyplomatycznej ani nic nikomu nie zabrali-a ja żeby kupić książki przez całe lato zbierałam zioła,które póżniej sprzedawałam.Może właśnie wtedy tak pokochałam nasz piękny kraj.Jestem moherem katolikiem a geje i lesbijki m i nie przeszkadzają ani Żydzi ani Arabowie.Ja nikomu nie mówię jak ma żyć i w co wierzyć.Proszę też niczego n ie narzucać mnie i innym mnie podobnym.Spróbuj Zydom lub Arabom wtrącać się do ich religii to się przekonasz czym jest nietolerancja.