Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aibusia

Powrot taty z wiezienia

Polecane posty

Gość aibusia

Witam. Mam nadzieje znalesc tu wsparcie i kilka madrych slow. Dwa tygodnie temu z wiezienia wyszedl moj maz.. Mamy 15sto miecieczne dziecko, Niby wszystko jest w porzadku, malutka biega za tata, jak gdziesc wychodzi to za nim placze i wola go.... Jest jednak problem z jej zachowaniem, jak jestesmy same wszystko gra, jak tylko pojawia sie moj maz, mala zaczyna marudzic, plakac, chodzic za mna krok w krok. Nie wiem jak mamy jej pomodz, Domyslam sie , ze nie jest to dla niej latwe, staramy sie jej zapewnic poczuie bezpieczenstwa, kochamy ja ponad zycie, ale jak sie okazuje to nie wystarcza. Moze ktoras z Was miala podobne doswiadczenia i podpowie mi jak pomodz Malenstwu. Pozdrawiam cieplutko.

Gość stull
Niech tata nie robi więcej głupot i nie zostawia dziecka na tak długo to wszystko powróci do normy.

Gość wspoolczuje
dziecku ktore sie wychopwuje z takim ojcem poczakaj zobaczysz co bedzie jak dziecko podrosnie swiadomosc ze ojciec to kryminalista musi byc straszna p.s. piszesz ze ja kochacie- ty pewnie tak ale ojciec jakby kochal to by nie doprowadzil do porzucenia dziecka, odsiadki w wiezieniu

Gość aibusia
hm... nie spodziewalam sie tu uslyszec pochwal... ale jesli ktos siedzial w wiezieniu nie oznacza, ze jest totalnym degeneratem i wyrzutkiem spolecznym. Nie zancie mojego meza i prosze nie oceniajcie.. bo w zyciu roznie bywa... smutne jest to , ze tak latwo ludziom przychodzi skreslenie drugiego czlowieka... nie oceniajcie ksiazki po okladce...

Gość Kruselka
To powiedz za co siedzial i ile?

Gość Kruselka
Ciekawe za co siedzial i ile ?

Gość pomóc dziewczyno pomóc
.

Gość ixyyyyyyyyyyy
pomodz :o najpierw piszesz, ze biega za tata a potem, ze jak go widzi to marudzi, placze i za toba chodzi zdecyduj sie

Gość aibusia
he jak napisalam w poprzednim poscie, nie spodziewalam sie pochwal, sadzilam, ze znajde tu dobre slowo..... ale znalazlam KUPE ignorantek! Pierwszy raz podzielilam sie czyms na forum i ostatni... ZENADA! Pozdro "madrale" Z takim podejsciem zycze powodzenia w zyciu.... madrosc od Was bije! buuuu! wies!

Gość aibusia
Siedział na gwałt i pobicie:( ale mu wybaczyłam. W sumie to 8 lat:(. Córkę zrobiliśmy na widzeniu w pokoiku intymnym:(

Gość aibusia
Zgwałcił i pobił swoją mamę:(

Gość pomysłowa Gośka
wie , że to tata , ale im dziecko starsze tym bojaźliwsze , trochę taty nie było więc chwilami sobie nie radzi i chodzi za tobą:D

Gość mahoniowy fiolet
a może po prostu córka jest zazdrosna o Ciebie? Skoro mówisz, że chodzi za tatą, to raczej się go nie boi, ale może Ty tak bardzo sie skupiłaś na ich relacjach i na nim, że poczuła się zagrożona i właśnie marudzeniem próbuje zwrócić twoją uwagę? Zamiast taty, Ty poświęcaj jej teraz szczególnie dużo uwagi, jak jesteście w trójkę, to mała przywyknie.

Gość madraglowaa
Droga autorko,spodziewalas sie tu dobredo slowa?Tu przeciez sami frustraci siedza i jedno co potrafia,to oczerniac kazdego,bo Swojego gowna pod nosem nie widza.A teraz do rzeczy.Dziecko potrzebuje czasu,zeby przyzwyczaic sie do nowej sytuacji.Dotad bylas Sama z malenstwem i Ono musi zatwierdzic sytuacje,ze tata jest rowniez obecny w Waszym zyciu.Zycze stabilnosci i oby wiecej nikt z Was nie musial przechodzic przez to jeszcze raz.

Gość aibusia
Posty o gwalcie, pobiciu i mamie nie sa moje, ktos sadzi ze to zabawne, ale coz... Ale dziekuje za wpisy "pomyslowa Goska" i "mahoniowy fiolet", milo, ze jest ktos kto nie jest ograniczony :) Ale daje sobie spokoj z forum, bo naprawde jego poziom zostawia wiele do zyczenia. Pozdrawiam Was dwie. ;-)

Gość aibusia
Dziekuje madraglowaa, naprawde, dzieki.