Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Midsummer2

Księża od lat okradają Polaków. Co wy na to? (looser itp?)

Polecane posty

Gość Midsummer2

Koscioł transferuje mamone do Watykanu od wieelu lat, dlaczego im do dupy sie nie dobierzecie tylko owsiakowi, annie dymnej i innym fundacjom?

Jak okradają? Jeśli nie płacą podatków, to powinni płacić jak inni. Z tym że podatki są za wysokie ogólnie w Polsce.

Nie innym fundacjom, tylko konkretnie Owsiakowi. Inne fundacje nie maja takiej promocji i nie robia przy okazji takiej polityki jak robi to "Juras":)

Gość Jan Maria Vianney
są księza i Księza naucz sie rozrózniać :classic_cool:

Okradają za pozwoleniem państwa, to państwo zwolniło ich z podatków i to państwo daje im kasę. Natomisat to co ludzie im daję, to gówno wam do tego, bo to ich kasa i każdy człowiek ma prawo dać komu chce. Ja na kościół nie daje ani grosza, więc mnie nie okradną, jedynie państwo mnie okrada z moich zarobków i potem rozdaje Owsiakom, kościołowi itp.

Krwawy Edward- A co lewak może wiedzieć o podatkach? Widziałeś kiedyś lewaka, który uczciwie pracuje? Ja jestem pracownikiem fizycznym i jeszcze nie widziałem aby pracownik fizyczny był lewakiem, ale za to pod MOPSem sami lewacy.

Krwawy Edward- Looosera utrzymuje dziadek, więc gówno ci do tego, co jego dziadek robi z kasą komunisto, wiem że marzy ci się abyś to ty decydował o kasie jego dziadka ty bandyto komunistyczny!!!

Moja praca polega na dawaniu innym pracy, po czym biorę za ich prace pieniądze :D wiec doskonale wiem o czym mówię ;)

Gość Jotpeg png gif
kazdy prawiczek na kafe to ciota, cwel, kryptopedał i ogolnie śmieć. Cale zycie nie pracowac zenada i żerowac n dziadku, rodzicach. Ble ble psychol. Offerma fanatyk. Cream nie zdał matury bo po co mu? Roznosi ulotki,takie ma ambicje :D Jedynie prawiczek bez wiary i darker są rozgarnięci. Zwiad wypertalaj, ile tu juz nikow cipo zalozyles?

Gość jakby nalozyc podatki
na kosciol to na waciki by nie styknelo :classic_cool:

Gość skarpetka22
ni e musisz im dawać