Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małek

pomoc jak to rozwiązac

Polecane posty

Gość małek

Witam na początku mojego wyznania powiem krutko poczebuję mieszkania na 3miesiące żeby ktos nam bezpłatnie wynajołm okolice woli justowskiej w tych okolicah lub kryspinów bo w tych okolicach syn chodzi do szkoły albo pomocy finansowej ok,3000 zł na wynajencie puzniej sobie poradzimy ale start musimy miec inaczej nasze małżenstwo się rozleci ponieważ zostałem wyżucony z mieszkania od teśćiów i pobity i chce zabrać zone stamtąt i dzieci dwoje 3 i 6 lat bo chce powalczyc o to małżenstwo .sam zostałem bez grosza i z opłatami na kture niemam bo tak żona mie załatwiła ale zależy mi na dzieciach bo one tyko natym ucierpią pomocy z strony rodziny niemam żadnej sam spie kontem od wtorku potrochu gdzies troche brat ale co dalkej to wrkach Boga jeżeli byliśćie wstanie jakoś pomóż albo kogoś by ktoś by mi ktoś jakoś pomógł albo porozmawiać i wysuchać i pomuć to bardzo wam bym był wdzięczny sprawa jest poważna co bog złonczył niech nierozłancza ana dobre i złe sie żeniłem i walcze o to bardzo proszę jeżeli ktoś ma serce proszę pomóżcie nam jakoś wjakiś sposub może macie jakiś lepszy pomysł mi nic innego niezostaję nić jak co dzien się modlić żeby pan bóg na złonczył tak jak byliśmy z soba dotej pory a 7 lat jestesmy małżenstwem i szkoda mi tego ale dla dzieci zrobie wszystko jeżeli ktoś byłby wstanie pomóż to proszę o telefon bo codalej bendzie tego niewiem tel 509-668-274

Gość kałek
PROMOCJA: rozwiązywanie dwóch supełków w cenie jednego :D

Gość ....Jooanna.......
Boże, może ktoś ci słownik kupi. Jak sie jest niezaradnym życiowo to się nie robi dzieci, proste

Gość dzie ci poleźli?
wracać mnie to spowrotem ale JUŻ!

Gość gość
człowieku, zrobiłeś z siebie pośmiewisko... kup sobie słownik ortograficzny ...