Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajana mmmmmm

Jak oceniacie kobiety bez prawa jazdy?

Polecane posty

Gość dajana mmmmmm

Wiadomo, że mężczyzna bez prawka i bez auta to frajer. A kobiety bez prawka?

Gość dzie ci poleźli?
jak mają kierowcę to na hooy im prawo jazdy? :D

oj ciezko bez samochodu-wiem sama po sobie .jak sie ma auto to mozna wszystko zalatwic 3 razy szybciej niz normalnie bez samochodu-nie trzeba sie telepac w autobusach czy tramwajach i ocierac o drobnych pijaczkow zapachowo problemowych.mam 7 rok auto.

Gość Zielony Listek
Ja nie mam prawa jazdy i raczej robić nie zamierzam, bo wiem że za kierownicę się po prostu nie nadaję i bałabym się prowadzić samochód :P

Gość occie weiss
Kobieta bez samochodu to nieudacznik.

Gość mahalkita
Frajerki.

Gość &_)/=678dfgv
Wiadomo, że mężczyzna bez prawka i bez to frajer. A kobiety bez prawka? O Kobieta bez prawka i bez samochodu dobrego to frajerka.

Facet bez prawka to ciota, kobieta już niekoniecznie, ale też mi się nie podoba jak nie ma. To po prostu jest wygodne i praktyczne w dzisiejszych czasach nie zbedne

Gość poip[oi90-=
=-0987

WomanInTheFog a gdzie twoja fotka się podziała?? Czyżby zmęczyły Cię propozycje nie tylko matrymonialne??:D

Gość zeshyuj
a ja pierdole cale prawko wszedzie na nogach chodze i nie musze sie o pijakow ocierac

Gość poip[oi90-=
l

Dzis prawo jazdy to standard, wiec kobieta bez prawka to tak samo jak facet bez prawka. To nie jest ani drogie, ani trudne, wiec jesli kobieta nie ma prawka to znaczy, ze jej sie nie chcialo robic.

Gość karol z emeraldu
Ja też kiedyś myślałam, że się za kółko nie nadaję - teraz nie wyobrażam sobie życia bez prawka. Choć nadal się nie nadaję :p

Gość karol z emeraldu
Maciek B. : uważasz, że kobieta, która nie odróżnia prawej strony od lewej nie robi prawka bo jej się nie chce? może raczej dlatego, że szanuje ludzkie życie i wie, że nie da rady za kierownicą?

Gość pytampytampytamdgdf
Kobieta bez prawka to frajerka według was?? To dlaczego każdy mężczyzna mówi : baba za kierownicą i rózne tego typu przytyki..? To jak w końcu ma mieć prawo jazdy i nie jeździć samochodem żeby było dobrze?

No właśnie co z osobami, które nie nadają się na kierowców? Mają robić prawo jazdy i stwarzać zagrożenie na drodze, tylko dlatego aby nie zostać nazwani frajerami? Moja matka chrzestna ma prawo jazdy od 20 lat i jeździ, ale jak z nią jechałam dwa razy to całowałam ziemię jak wysiadałam, że przeżyłam :)

Gość dsdsdsdsd
dsd

skoro żyjemy w czasach równouprawnienia, to zgodnie z twoją logiką, jeśli Wiadomo, mężczyzna bez prawka i bez auta to frajer ... to kobieta bez prawka i auta to frajerka :) Wiadomo, nie? :) Kobiety (takie jak ty Autorko) i ludzie podlegają tym samym prawom :D

Gość karol z emeraldu
;

@karol: pomijam osoby z jakimis zaburzeniami. Tak czy siak dzis prawie kazdy ma prawko i jest to standard. Moja babcia nawet ma prawko;)

Gość 09878987689
j

Poza tym prawko ma sie przede wszystkim dla samego siebie, zeby sobie ulatwiac zycie, a nie dla kogos, zeby ktos ocenial te osobe na tej podstawie czy ma prawko czy nie ma.

Gość dajana mmmmmm
Dla mnie mężczyzna bez prawka to naprawdę dziwna sprawa, ale kobietom brak prawka się chyba nadal wybacza. Uzależniają się w tej kolejnej rzeczy od mężczyzn - niektórym to pasuje, innym nie. v Ja jeżdżę spokojnie, parkuję jak baba - i co z tego? Przynajmniej jestem niezależna :)