Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staramy się...................

Czy we wczesnej ciąży można mieć objawy miesiączki?

Polecane posty

Mam pytanie do dziewczyn,które są/były w ciąży. Mój cykl trwa 26 dni,dziś mam 28.Staramy się o dziecko.Od trzech dni mam typowe objawy zbliżającej się miesiączki:pobolewanie w podbrzuszu,uczucie,że mam mokro,że już się zaczęło,lekkie kłucie w jajnikach na zmianę.Jedyne,co daje mi nadzieje na ciążę,to spóźniający się dwa dni okres.I tutaj mam pytanie: czy któraś z was miała typowe objawy menstruacyjne,była pewna,że zaraz dostanie okres,a mimo to okazywało się,że jest w ciąży?

up

Gość Mamabruna
Zrob test

Dzisiaj będę robić,ale boję się rozczarowania,a tak zawsze jest nadzieja

Gość usuneliiiiiiii
no przewaznie kazda tak ma, ja tak mialam

Gość mama007
często tak właśnie to wygląda, zrób test, najlepiej z porannego moczu.

Gość just12
hej, mam to samo. dziś dzień spodziewanej miesiączki, póki co nie ma i mam nadzieję, że nie będzie. też się czuję jakby okres zaraz miał przyjść.. w poniedziałek zrobię test. .;)

Gość przyszlamama123456
tak! ja tak miałam... do ostatniej chwili myslałam ze dostanę okresu a tu bach! dzidzius :D ....jedynym innym objawem przez który postanowiłam zrobić test były swędzące sutki

Gość karolina sprężyna001
co tak miałaś?

jak czytam Twój wpis to jak bym widziała siebie kilka miesięcy temu :) 2 dni przed zrobieniem testu wieczorem bolał mnie brzuch tak jak bym miała dostać okres jeszcze pamiętam jak mówię mojemu dzień przed testowaniem ( testowałam w wigilię :) )że w nocy mnie zaleję bo boli mnie brzuch a po za tym ciągle biegałam do łazienki bo miałam tyle śluzu że myślałam że dostałam okres ale na drugi dzień rano ujrzałam || kreseczki druga jaśniuteńka ale była :) kilka dni później powtórzyłam test i były już obie znacznie ciemniejsze :) i tez tak mówiłam poczekam z testowaniem bo przynajmniej mam nadzieję a jak zrobię test to nie będzie już odwrotu :)_ale nie żałuję bo okazało się że jestem w ciąży niestety w 8 tygodniu ciąża przestała się rozwijać i miałam zabieg łyżeczkowania :( życzę Ci pozytywnego wyniku testu i daj znać jak zrobisz test :)

Gość sislotka
Ja tak mialam ale równie dobrze objawy miesiączkowe mogą świadczyć o miesiczce...2 dni to nie spoznienie

Gość kstooolajna
A mi okres spóźnia się 2 tyg. Robiłam dziś test i wyszedł negatywny :( w poniedziałek idę do gin :(