Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w kuchni

-9 iśc z 1,5 rocznym dzieckiem na dwór??

Polecane posty

Gość mama w kuchni

no -9 we Wrocławiu Nie wiem czy nie za zimno. Co doradzicie? W Karpaczu spacerowałam jak było - 15 ze starszym synem, chyba byłam odwazniejsza;) ale też inne powietrze.

Gość a ty z kosmosu zlecialas
Z tobą rodzice nie wychodzili na dwor, na sanki na spacerek przez cala zime??? zastanow sie

Gość jasne ze wychodzic
chyba ze jest zawierucha i nic nie widac bo tak sypie sniegiem. Teraz jest dobry czas na hartowanie dziecka a nie kiszenie go w domu. A jak bedziesz wychodzic to zostaw okna otwarte zeby sie porzadnie wywietrzylo w mieszkaniu i powietrze wilgotne wpadlo

Gość eh...................
nie wychodź!!! po co?? sama też siedź w domu bo przecież zimno...

Gość enkepenke
niewychodzi sie z takim malym i niesrajcie sie z tym chartowaniem bo to gowno daje ciekawe czy wy wychodzicie na spacer w taka pogode bo jak tak to madre nie jestescie

Gość usuneliiiiiiii
ale tu wali jadem, nie mozna grzeczniej odpisac? moze ktos nie jest taki genialny jak wy, autorko ja bym wyszla ale na krotko

Gość jestem spełniona!
Dziś to już sobie daruj bo zaraz będzie ciemno. ale jutro koło południa jak najbardziej. u nas w toruniu też zimno a mimo to byłam z 9 miesięcznym dzieckiem na spacerze. starszemu się nie chciało,więc został z ojcem w domu.

Gość kikibu
Ja w takich sytuacjach korzystam ze zdrowego rozsądku :) Termometr odgrywa mniejszą rolę. Czasami przy -5 jest bardzo nieprzyjemnie i nie wychodzę, a czasami -10 - nie wieje, jakieś słonko wyjdzie i jest przyjemnie. Chyba lepiej, jeśli sama ocenisz warunki :)

Gość ja w ogóle można palić w domu?
ja bym poszła. buzie posmarować kremem na mróz, ciepło ubrać i dotlenić się trochę. bez przesady to nie -30 żeby się bać.ze swoim dwulatkiem nie wychodzę tylko jak wieje bo jest nieprzyjemnie. ale każdy robi jak uważa.

Gość ghyyy
Ja wychodzę chociaż na pół godziny.

Gość jestem spełniona!
Enkepenke-no coś ty ja nie wychodzę,mój 9miesięczniak sam idzie :D ja w domu pod kołdrą siedzę :p

Gość Żartujecie????
My mieszkamy w górach i musiałabym w ogole chyba nie wychodzić zimą... :/ dziś tez byłam,wczoraj.....nie cierpie sie kisic w domu a na dworze tak ładnie...eh

Gość a ja wychodzilam
z dzieckiem 7-miesiecznym w mroz -15 ku oburzeniu sasiadek-bo jak to w taka pogode dzieciaka taszczyc. A dziecko bylo cieplo ubrane, w wozku, okryte z kazdej strony i przez zime ani razu nie zachorowalo. Lepsze mrozne powietrze niz plucha jesienia czy wiosna.