Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann1993anka

Związek z mężczyzną o 49 lat starszym...

Polecane posty

Gość Ann1993anka

Powiedzmy, że jest przystojny, nie wygląda na tyle lat ile ma i się go kocha. Czy można w takiej sytuacji liczyć na akceptacje społeczną? Jak myślicie?

Gość madraglowaa
Wszystko zalezy jak do tego sie podejdzie,bo jesli Ci zalezy na akceptacji ludzi,ktorzy i tak cale zycie bywaja wredni,to musisz wybrac.Ja osobiscie mialabym to w 4literach,bo szczescie moje jest istotne dla mnie,a nie dla innych.

Gość ty masz 20 lat i chcesz
być z 69 letnim facetem, prawie 70 letnim? :o Przecież to mógłby być Twój dziadek ;o w sumie może być spokojnie nawet starszy od twojego dziadka o.O

Gość Azazel Pazuzu
to już jest patologia. O ile jeszcze rozumiem fascynację dziewczyny takim facetem, to on traktuje Ciebie jako obiekt seksualny, bo chyba nie wierzysz w to, że zamierza sobie z Tobą układać życie? Będziesz tylko jego trofeum, którym udowodni sobie i światu, że jeszcze trumna nie dla niego

Gość to obrzydliwe
tfu !

Gość i pisz co chcesz
Taki związek, to jakas choroba umysłowa, żeby stary facet brał się za taką młodą dupę, a dupa głupia, że na takiego dziada leci. Chyba, że ta młodsza osoba ma np ze 30 lat i już wie co robi.

Gość barnej
nie zniechęcajcie dziewczyny. lubieżny dziadek jeszcze zaszaleje a ona może szybciutko fajny spadek dostać :)

Gość nivEJABLE
,ja jestem po 40,a nigdy bym sie nie zwiazala z mezczyzna w wieku mojego ojca. jednego tatusia juz mam

Gość nivEJABLE
gdyby cos takiego przydarzylo sie mojej corce,toI CHOCIAZ JESTEM NAPRAWDE SPOKOJNA OSOBA, to pogonilabym dziada gdzie pieprz rosnie!!!

Gość filipinkaala
a jaka była różnica między Łapickim a Kamilą? mniej więcej jakoś tak, więc pewnie wiesz jaka akceptacja tego była w społeczenstwie, tzn w sumie to na poczatku było o tym głośno a potem się mniej lub bardziej kazdy do tego przyzwyczaił

Gość Amjtwdagwat
Dała byś jemu zrobić minetke ?

Gość aldonka20lat............
od biedy bym zrozumiała gdyby miał 40 lat ale 70?!!!! chyba bym się. porzygała.

Gość Ann1993anka
Ten pan jest bardzo bogaty

Gość filipinkaala
z tym ze u Łapickich to było tak, ze nikt nie wierzył za bardzo w jej miłosc, tylko że ona jest z nim, bo znany, bo ma kase (choc po śmierci okazało sie ze zadnym milionerem to on nie był raczej), dzieki niemu bedzie "celebrytką" itp, pieron wie jak było naprawde... zależy też kim jest ten starszy pan , o którym piszesz, jeśli to zwykły "szarak" bez majątku , mysle ze kazdy predzej uwierzy ze go naprawde kochasz albo po prostu Ci odbiło :p ale nikt nie zarzuci Ci ze poleciałaś na kase i liczysz na spadek

Gość Ann1993anka
Robi zajebistą minete jak wyciąnie szczękę :+

Gość filipinkaala
aaaa to skoro jest bogaty, to sama możesz sie domyslic co wszyscy beda gadac i pytanie tylko co Cebie w nim pociaga?i za co go kochasz/. za osobowosc/.?za kase ???

Gość aldonka20lat............
filipinkaala-tak ale w tamtym przypadku facet miał 30 lat,niektórzy współcześni 30 latkowie to są chłopcy niedojrzali więc swój trafił na swego,poza tym 15 lat to jeszcze od biedy ta sama generacja,ale facet którego życie dobiega kresu i 20-latka?!

Gość to niedorzeczne
chyba, że związek w rozumieniu jakiegoś układu... np. on daje Ci mieszkanie, utrzymanie, a Ty ... pomagasz mu w domu ;-) bo nie sądzę, że 70-latkowi będziesz płaciła inaczej ;-) Znałam takie małżeństwo starsze, przygarnęli dziewczynę w ciąży obcą zupełnie /rodzice jej się wyrzekli/, jak urodziła i doszła do siebie to pomagała im w domu, ogrodzie, oni jej pomagali finansowo i mieszkaniowo. Później babcia zmarła a ona z tym dziadkiem do dziś ;-) małego jej do szkoły nawet prowadza, odbiera, ostatnio widziałam ich za rękę... nie wiem, co się między nimi dzieje, ale wyglądali dziwacznie ;-(

Gość madraglowaa
Sama widzisz autorko jak tolerancyjne jest Nasze spoleczenstwo,bo poki kogos to nie dotyczy,to mozna krytykowac.Kieruj sie Swoim przekonaniem,uczuciem i nie szukaj akceptacji wsrod frustratow,nieudacznikow..

ROZUMIEM JAK BYS MIAŁA 20 A ON 50 TO JESZCZE TAK ALE TWOJ WYBOR JAK KOCHASZ TO BADZ Z NIM

Gość ixyyyyyyyyyyy
jezeli nie bedziesz sie wstydzila z nim gdzies wyjsc, pokazac sie wsrod znajomych, trzymac za reke w miejscu publicznym to sobie z nim badz a tak z ciekawosci - co w nim widzisz?

Gość !jak zawsze
a do czego ci akceptacja spoleczna? wiadomo ze znajda sie tacy co skrytykuja i zmieszaja cie z blotem, rob co masz robic i czesc