Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann1993anka

Związek z mężczyzną o 49 lat starszym...

Polecane posty

Gość no cóż, miłość nie pyta o wiek
nie widzę problemu> Jeśli się kochają to jaka jest przeszkoda, że komuś się to nie podoba? Po co przejmowaćsię opinią innych

Gość Izzbizz
Zapomnij o akceptacji społecznej i miej gdzieś co inni myślą. Ale pamiętaj! Nie będzie z tego stałego związku i udanej rodziny. Jeśli potrafisz się z nim spotykać, zdając sobie sprawę, że oboje sobie przez jakiś czas z tego związku czerpiecie dane korzyści, ale za jakiś czas będziecie się musielu rozstać - to spoko.

Gość nivEJABLE
za kilka lat bedzie w najlepszym wypadku pielegniarka.zal

Gość nivEJABLE
jaki zwiazek????malolata i stary dziad

Gość Jestem sobie taka jedna...
Ja jestem z facetem 30 lat starszym:) Jeśli się kogoś kocha to wiek się nie liczy:) Nie jest bogaty czy znany, ale jest kochany:) I bardzo przystojny- wydląda na ok. 36-38 lat:) Troszczy się o mnie, mam w nim oparcie...:)

do jestem sobie taka jedna moge zapytac sie ile masz lat a ile twój partner jeżeli 30 lat jest starszy od ciebie?

Gość chyba oszalałas:D
:D rozumiem jeszcze facet starsz o 10 góra 20 lat ale o 50 ? :D:D

Gość chyba oszalałas:D
tzn o pół wieku ! on kończy zycie a ty zaczynasz:) nie brzydzisz sie wejsc z nim w slimaka ?:D

Gość Stary Cynik
Anka! Zajebistą minetę robi? Jest bardzo bogaty? Nie ma dzieci/wnuków/innych chętnych na spadek? No cóż... jak się z nim "Chajtniesz" to dzięki wiagrze będziez miała jeszcze trochę seksu a może i dzidzię (w starym piecu diabeł pali;-)... no i koło roku 2030 będziesz zamożną wdową i "ryczącą czterdzistką". Zamiast walki o kasę - luzik. Zamiast klubów - wieczory przy TV, chociaż i eleganckie wyjścia. Pieprz opinie innych, tylko zastanów się co tobie pasuje i czy chcesz poświęcić dwie najpiękniejsze dekady życia dla starszego pana.