Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfgmnbsv

Czy mam szansę mimo mojej przeszłości?

Polecane posty

Gość asdfgmnbsv

Gdy byłem nastolatkiem często imprezowałem, piłem, paliłem, brałem sporadycznie narkotyki, później zacząłem brać sterydy, uprawiałem seks z wieloma przygodnie poznanymi dziewczynami. Jestem dość znany przez otoczenie w którym mieszkam. Wszystko tutaj zawsze szybko się rozchodziło. Skończyłem z tym już dobre dwa lata temu. Pojawiła się dziewczyna i po raz pierwszy zakochałem się. Ona dużo wie o mnie bo tak jak już wspomniałem w mojej miejscowości informacje szybko się rozchodzą. Rozmawiała ze mną szczerze powiedziała mi, że być może jestem fajnym facetem ale znając moją przyszłość ona nie jest w stanie mi zaufać i związać się ze mną. Czy mam jakieś szanse?

Gość madraglowaa
SZanse masz zawsze,tylko byc moze nie u tej akurat osoby.Moze dla Niej,Twoja reputacja przewyzsza calosc i stad nie potrafi zaakceptowac,bo wiesz,pietno gdzies tam zostawia slady.Nigdy sie nie ma pewnosci,czy znow za jakis czas nie wrocisz do dawnych upodoban i rozumiem Ja doskonale.Zostaje tylko starac sie nie popelniac bledow i umacniac w przekonaniu,ze potrafisz byc silny w Swoich postanowieniach.

Gość asdfgmnbsv
Ale mi tak bardzo zależy akurat właśnie na niej.

Gość Azazel Pazuzu
stare porzekadło mówi, że zbierasz co siejesz 🖐️

Gość bfffg
To czy masz szanse wie tylko ona, więc zadawanie pytań tutaj trochę mija się z celem... Może jak będziesz wytrwały, będziesz przy niej (nie jako facet ale jako przyjaciel co najwyżej) i będziesz się bardzo starał żeby jej pokazać jak bardzo Ci na niej zależy to może coś z tego wyjdzie...

Gość ,kjhgfd
fajnie, ze potrafiles sie zakochac. ze po tych wszystkich szalenstwach , wciaz masz uczucia.. niektorzy są wyprani z nich calkowicie. wiec staraj sie o nią, jak ci zależy. udowodnij ze jestes odpowiedzialny i z dnia na dzien nie zmieniasz zdania. badz wytrwaly a moze w koncu ona sie przekona ze warto sprobowac. i tak nie ma sz nic do stracenia.

Gość asdfgmnbsv
Myślę, że ona mnie lubi.. to na pewno ale boi się bardziej zaangażować bo boi się po tym wszystkim co robiłem, że skoczę w bok i ją zdradzę lub, że wykręcę inny numer.