Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRETYNKA!!!!

BŁAGAM RATUJCIE MNIE PRZED KOMPULSEM

Polecane posty

Gość KRETYNKA!!!!

Błagam, dziewczyny, powiedzcie coś, co powstrzyma mnie przed pójściem do sklepu i kupieniem góry słodyczy po to, żeby opchać się nimi do zemdlenia a potem zwymiotować. Nie chcę, nie chcę, strasznie nie chcę, ale czuję, że nie wytrzymam i za moment to zrobię. Proszę, błagam, niech ktoś coś powie!! Możecie się śmiać, ale dla mnie to uzależnienie, z którym nie potrafię sobie poradzić.

Gość dobrze cię rozumiem z tym ze
ja pózniej nie wymiotuje a cwicze do pamiętacia i przez następne 3 dni jestem na głodówce

Gość kafjja;jfa;
zajmij się czymś, może poćwicz, może potrafisz grać na jakimś instrumencie - po prostu skup się na czymś innym.

cwicze do padnięcia*

może kup sobie góre owoców np gruszkę kiwi winogrona do tego jogurt cynamon i zrób sałatkę owocową i opchaj się nią

Gość Izzbizz
Hej, Nie warto! Jesteś silniejsza, lepsza i mądrzejsza! Wiesz przecież, że to nie zdrowe i że będziesz żałować. Czy warto mieć to poczucie winy przez resztę dnia dla kilku minut przyjemności? Ja rzucam palenie i nie tknęłam papierosów od początku roku, ale wiecznie muszę sobie wymyślać inne przyjemności czy jakoś odwracać uwagę od fajek. Może zrób sobie jakąś wypaśną sałatkę owocową? Ja uwielbiam jagody, banany i jogurt miodowy. Jeśli uda Ci się zwalczyć kompulsa i zjeść coś zdrowego w normalnej ilości to powinnaś być z siebie dumna. A jeśli uda Ci się dziś to czemu nie miałoby się udać następnym razem? Pozwól aby to był początek nowego życia i lepszej Ciebie.

Gość Izzbizz
Sałatka owocowa i jogurt to świetny pomysł!

Gość wyciąg z nosorożca
powiedz sobie, że robisz to tylko dlatego, że się nienawidzisz

Gość jhyrfjrhnrj
napij sie wody az prawie pekniesz i objedz sie czyms czego nie znosisz. ja np napilabym sie surowego jajka, to mnie na wymioty bierze i od razu odechciewa jesc. albo poogladaj jakies filmiki w necie z czyms obrzydliwym, albo idz do wc, zrob tam cos i wachaj i sie przypatruj, hahaha nie żartuje, to moze pomóc, bo jak poczujesz mdłosci i obrzydzenie to odechce ci sie jesc. gwarantowane!!!!

.

Gość wyciąg z nosorożca
m

mam to samo to jest straszne, ja tez wczoraj wieczorem miałam ochote sie nawpierdzielac bo mielismy gości i byłam taka wsciekła ze prawie z kazdym się klóciłam ale jakos dałam radę i rano jak ise obudziłam to bylam z siebie dumna ze się nie obżarłam wczroaj na noc. tez jestem na diecie i mam kompulsy

Gość ja wiem ja wiemmmmmmmmmmmmmmmm
obejrzyj ludzka stonoge! :D

Gość tez juz nie mam sily
ja jestem bulimiczka atypowa czyli obzeram sie a pozniej glodowka, przeczyszczanie i intensywne cwiczenia. Mam teraz ciezki okres w zyciu i az sama sie dziwie, ze sobie w miare radze ale czuje, ze to sie tak kumuluje, ze niedlugo bedzie MEGA KOMPULS :(