Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaa calineczkka

Co zrobić moj chłopak zachował sie chamsko ?

Polecane posty

mam taka zasade że nie chce uprawiać seksu przed 18 jestem z nim od pol roku i tak sb dzisiaj pisaliśmy o mojej 18 że nie moge sie jej juz doczekać i wgl a on że pewnie dlatego ze mi sie chce a ja ze nie dlatego to on znajdź sobie chłopaka z którym nie bedzie ci sie chciało a ja to znajdz sobie dziewczyne która ci ,,da'' a on do mnie nie czuj sie aż taka dobra . Poczułam sie beznadziejnie i ze czeka tylko na to a mówi ze mnie kocha on ma 23 lata

nie chce czekać do ślubu ale to na prawde tak zabrzmiało dziwnie i nie wiem jaki mam sie teraz zachować :(

Gość niakka
Kłotnia polega na tym, żeby zranić druga osobę mówiąc rzeczy - niekoniecznie prawdziwe - które dopieką drugiej osobie. I jemu to się udało, bo poczułaś się beznadziejnie. Trudno ocenić, czy mówił prawdę, ze czeka tylko na seks, czy tez powiedział to w złości.

Gość Izzbizz
Też miałam podobnie, że obiecałam sobie, że do 18stki będę dziewicą. Byłam z chłopakiem od 15 roku zycia. Nieraz planowałam, że zrobimy "to" jak będę miała 18 lat. 18-stka minęła a ja jakoś nie miałam ochoty. Znaczy się, miałam na seks, ale nie z nim. Zerwaliśmy w grudniu. W lutym poznałam nowego faceta i dość szybko wylądowaliśmy w lóżku. Jeśteśmy ze sobą już 7 lat i mamy zamiar w tym roku wziać ślub :-) Ten Twój to chyba nie ten, co trzeba...