Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysyste

czapkiii

Polecane posty

Gość sysyste

chcę kupić czapkę uszankę czy jak kto woli uszatkę, taką z pomponikami przy uszach... coś takiego http://46.248.168.53//x-img/cz1840//cover_SM/nakrycia-glowy/uszatka-z-pomponami-small.jpg jak ją można nosić - w sensie czy te sznureczki mogę sobie pod szyją zawiązać??? fajnie też wygląda zawiązana z tyłu - ale nie wiem czy jeśli sznureczki kończą się pomponami, to można tak wiązać

Gość sysyste
??????

Gość sysyste
pomału po kolei nie wszyscy naraz!!!!!!!!!! ja pikole ile odpowiedzi

Gość no no no czemu nie
kochana te czapki nie są już modne:) dlatego nikt nie wyrywa się do odpowiedzi. taką czapkę było sobie zafundować 3 lata temu

Gość sysyste
faktycznie te czapki pojawiły się dość dawno ale kto powiedział że dalej nie są modne??? wejdź na pierwszą lepszą stronę o modzie, połaź po sklepach w galerii - na zimę 2012/2013 pojawiłą się nowa kolekcja takich czapek więc nie jest tak że przeszły już do lamusa

Gość no no no czemu nie
to że weszła nowa kolekcja t nie znaczy że są modne. czy uważasz ze spodnie dzwony mimo że są w sklepach nadal są modne??

Gość sysyste
zależy w jakich sklepach... czy spodnie dzwony znajdziesz w zarze, reserved, pull&bear itp?? nie, one bywają raczej w tk max i tym podobnych. nie uważam że te czapki wyszły z mody i tyle. pierwsza lepsza strona - hit: czapki w kształcie turbanu- ja nie jestem niewolnicą mody i nie musze mieć tego co absolutnie najnowsze, tylko to co mi się podoba i jeszcze jest w modzie http://cafeteria.pl/moda/akcesoria-i-dodatki/trendy-na-zime-2013dodatki/

Gość sysyste
zależy w jakich sklepach... czy spodnie dzwony znajdziesz w zarze, reserved, pull&bear itp?? nie, one bywają raczej w tk max i tym podobnych. nie uważam że te czapki wyszły z mody i tyle. pierwsza lepsza strona - hit: czapki w kształcie turbanu- ja nie jestem niewolnicą mody i nie musze mieć tego co absolutnie najnowsze, tylko to co mi się podoba i jeszcze jest w modzie http://cafeteria.pl/moda/akcesoria-i-dodatki/trendy-na-zime-2013dodatki/

Gość Grajek z Alwerni
jacyków taką nosii hahahahhaha

Gość no no no czemu nie
uważasz że w zarze nie ma dzwonów? czy esprit? no to widze że rzadko po sklepach chodzisz

Gość no no no czemu nie
zara, promod, esprit,un deux trois , camaieu, cyrillus, mango oto 7 nazw sklepów w których znajdziesz dzwony, choć nie są już modne. Nie wiszą tam tylko typu slim

Gość aaaaaaaaaaaannnnv
brzydka ta czapka-jak z czterech pancernych:O