Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Iw000na

TEŚCIOWA WYOLBRZMIA WSZYSTKO CO ROBI, JAK RADZIĆ SOBIE Z TAKIM CZŁOWIEKIEM

Polecane posty

Gość Iw000na

dziewczyny, czasem mi ręce opadają . z teściową super kontaktów nigdy nie miałam, ale nie przejmowałam się tym, bo przeciez nie mieszkamy razem (mimo, że w tym samym mieście) kiedyś były jakies odwiedziny bez zapowiedzi, ale mąż twardo postawił granicę i od tego czasu jest spokój. czasem jakaś kawa, jakiś obiad od święta i tyle. dziecka nigdy do teściowej nie daje, mimo, że jest na emeryturze. ogólnie mam szczęscie , że mąż jest "TWARDY" i potrafi zrobić awanture, bo na poczatku bardzo próbowała się wtrącać, i narzucać swoje zdanie. mój problem jest jednak z innej beczki- mianowicie- WYOLBRZYMIANIE teściowej... jak to wygląda? np. zaprasza nas na obiad , dzwoni, itd- więc czasem odwiedzimy ją- co potem? BOŻE JAK JA SIĘ NAROBIŁAM, BOŻE MUSZĘ ODPOCZĄĆ, BOŻE ILE TALERZY, itd co najgorsze- później dzwoni po rodzinie, spotka kogoś, itd- i opowiada ile to z nami ma roboty (!)... dlatego tych obiadów unikam, i mimo, że zaprasza nas niemal co dwa tyg, my jesteśmy kilka razy w roku ostatnio kurier przywiózł nam paczkę, mąż w pracy, ja u mojej mamy z dzieckiem, zadzwoniłam do teściowej, czy jest może w domu? bo kurier podjechałby za 15 minut. była w domu, poczekała te 15 minut, odebrała paczke (ile jej to zajęło? 2 minuty?)... a ja nasłuchałam się później, że chciała myć okna i nie zrobiła tego, że miała iść na groby i tez nie poszła przez kuriera (!) żałowałam razy 100000000000, że do niej zadzwoniłam. niestety ciągle zdarzają się takie sytuacje- np. mąż miał u nich w garażu jakieś opony, zadzwonił do niej, czy może podjechać ... wrócił i przywiózł 4 jabłka . później teściowa opowiadała, że kupuje nam owoce. że dba o nasze zdrowe żywienie (!) oraz że nie zadzwoniłam powiedzieć dziękuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować