Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kwiatek333

pierwsze objawy ciązy, preejakulat, proszę o odpowiedz

Polecane posty

Dziewczyny, Pomóżcie, bo mam dylemat. Było zbliżenie oralne, wtedy był preejakulat -ale był usuniety (podczas seksu oralnego), więc penis był "czysty". Za chwile głowka penisa trafiła do pochwy, na chwile. Mialam wtedy dni płodne, na nastepny dzien byla owulacja, wiec gesty sluz. Podczas wieczoru nie było w ogole wytrysku. Mozliwe,ze po jednym preejakulacie pojawił się za chwile następny? Ostatnio udowodniono,ze w preejakulacie są plemniki zdolne do zapłodnienia. Teraz minęło 7 dni od zblizenia, moze 6-7 dni od owulacji. Wg mnie szansa na zapłodnienie była tak znikoma, ze nie zawracalam sobie tym glowy, nawet przez chwile nie myslalam o ciązy. Tylko pojawił się ból brzucha, jajników, podobny do tego przed owulacja i okresem. I to trwa kilka dni. Kłuje bardzo jeden jajnik, chociaz czasami pojawia sie tez bol z drugiej strony i przy pepku. Pojawiły się wzdęcia (nigdy nie miałam, nie jadam wzdymających rzeczy), tak mi bukgocze i przesuwa sie w podbrzuszu, tak mi "ciągnie brzuch", podobnie jak przed okresem. Biust zrobił sie czuły na dotyk, ale do okresu jeszcze daleko i za wczesniej na takie objawy. Zawsze przed owulacją mam bol brzucha i jajnikow, ale po owulacji raczej nie. Miała któraś z Was takie objawy bardzo wczesnej ciązy, jak jeszcze jajo sie zagniezdzalo? Dodam,ze nie jestem nastolatką, tylko dojrzała kobieta, wiec ciąza to nie problem. Zastanawiam sie tylko,czy to problem z jajnikami, duzo wczesniejszy okres, spozniona owulacja (ale sluz jest inny) i czy ewentualnie moglo dojsc do zaplodnienia w w/w opisanej sytuacji.

Gość zau
bardzo wątpliwe

Też tak myslę, ale wyobrażnia dziala:) Dlatego chciałam wiedzieć,czy ktoś miał podobne objawy.

Gość jejku przynajmniej raz w
ja zaszłam w ciąze właśnie rpzez preejakulat. Ale pierwszym objawem był brak miesiączki. Dziewcyzny , które myśla o ciąży każdy objaw biora za objaw ciąży, nawet jezeli taki objaw np. ból podbrzusza zawsze świadczyl o tym, że nadchodzi okres.