Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny 1980 rocznik

napisałem do ładnej, sympatycznej z wyglądu 20-latki na sympatii

Polecane posty

Gość samotny 1980 rocznik

a ona odpisała "tatusia nie szukam! " a ja przeciez tylko chcialem stworzyc staly zwiazek

Gość prawikoidelni so tutej
Wyczuła, że jesteś prawiczkiem.

Gość awulus
Dla niej jestes po prostu za stary jesli faktycznie jestes rocznik 80 to jestes za stary facet nastepnym razem pisz dostarszej i nie kompromituj sie!

Gość fegrt
szukaj dziewczyny w swoim wieku

Gość kama 28
wbrew pozorom roznica wieku do przeskoczenia, ale nie wiecej niz 25% 20-letnich dziewczyn bedzie zainteresowane facetem 32 letnim !

Gość hm hm hmmmm
mam to samo.... mam 30, podobają mi się wyłącznie 20 latki...

wypraszam sobie, tez jestem po 30 ale nie wygladam jak "nafuszone skrzyzywanie bizona z bulldogiem"

Gość jdjdosj
20 latki na sympatii chcą t seksu

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
jeśli to w nicku to twój rok urodzenia to nei wiem czego się spodziewałeś :D co byś napisał 45 latce która by do Ciebie zagadała :D ?

Gość stary piernik myśli że
w jego przypadku czas się zatrzymał.

Gość Robertooooo
Dziewcyzny ale wy inteligencja nie grzeszycie. :) ot porownalas jakby do 30latka zagadlaa 45 tka :D:D:DD: to jakby 15 lat roznicy i jednak juz w ogloe generlanie wyglada sie od dupy strony. 20-30 lat to nie po koazdym widac. ja wygladam na 26 a maam 32. za mna sie wszytkie ogladaja, niezalaznei od koloru skory i wieku.:P

Gość roberto to facet pisał
a nie baba ja mam 21 i też bym 32latka nie szukała raczej celowo, wiadomo jak przypadkiem się spotka i się sobie podpasuje to inna sprawa, ale przez portal w życiu, zbyt różne priorytety, ja studiuję, nie wiem w jakim mieście będę mieszkać, jak z pracą i rodziny w najbliższych 10latach ani myślę zakładać, moze nie szaleję szczególnie ale stabilizacji w moim życiu nie ma

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
ja wygladam na 26 a maam 32. - no to co byś odpisał 40 latce której się WYDAJE że wygląda na 32 :D ?

Gość nie 40latce, tylko 44latce
przeciez autor ma 32lata a zagadal do 20latki:d haha zalosni sa tacy faceci:D

Gość njun niezalogg
hehe, ale Ci głupio stary, co?:) brawo dla tej laski, nie zginie dziewczyna w życiu.

Gość taki jeden facet 28
a ja mam 28 lat i nie wyobrażam sobie tworzyc stałego zwiazku z 20 ...przecież to jeszcze imprezujaca studentka jest która musi sie wyszaleć ..do zabawy taka owszem ,ale ja juz mysle kategoriami , wspolne mieszkanie , wspolne wyjazdy ... wole kobiete na swoim etapie czyli ktora tez jak ja imprezy studenckie ma za sobą ktora pracuje wie co to praca , życie...czyli 25+

Gość taki jeden facet 28
moja kuzynka w wieku lat 18 miała faceta lat 27 ..koleś z wyglądał na nieletniego dalej i to taka pizda była z wyglądu i zachowania ..taki lizus ...wtedy sam miałem lat 18 to nie widziałem tego ,ale teraz jak sobie przypomnę to było widać ,że to jakiś nieudacznik był

Gość Mario 29 OLD
taki jeden facet 28 ale fajnie jest mieć młodą dupę :D, choć ostatnio z taką byłem i po 4 miechach siadło ona ma 21 lat ja 29, miałem wrażenie że ma 16 tak jest nie dojrzała. Do życia się na pewno nie nadaje... teraz sobie szukam kogoś w moim wieku.

Gość i bardzo słusznie...
Nie rozumiem, dlaczego faceci myślą, że mogą mieć każdą 10 lat młodszą... ja w tym roku 30, a kiedy byłam na portalu, to raczej już powyżej 35-38 nie chciałam faceta... Autorze, zastanów się, czy chciałbyś się spotkać z 40-latką, która do Ciebie napisze. Jeżeli nie, to się nie dziw tej dziewczynie.

Gość Mario 29 OLD
i bardzo słusznie... każdą to napewno nie ale dużo jest młodych co się ze mną umówią, pół roku temu nawet 17-latka chciała się umówić... dałem se spokój to już przesada... poniżej 20 nie schodzę. Dla mnie wiek nie ma roli ale widzę po sobie że młode jednak na dłuższą metę do stałego związku się nie nadają.

Bo mozemy miec kazda, tylko trzeba troche poglowkowac. Pozatym kto mowi o budowaniu zwiazku na lata z taka siksa.. przeciez to ma siano w glowie jeszcze. RUCHAC TYLKO TRZEBA! Swego czasu jak mialem 29 spotykalem sie rok czasu z 17. Milo wspominam jej pyszna brzoskwinke :):):)

Gość i bardzo słusznie...
i właśnie dlatego słusznie postąpiła ta 20-latka... bo niby czego on u niej szuka? Jędrnego ciała? Nie będę kolejnym jędrnym ciałem dla jakiegoś palanta, chcę być traktowana poważnie... Różnica wieku w związku nie musi być problemem, mój facet jest 6 lat ode mnie starszy, ale: a) wygląda na (max) równolatka i to nie dlatego, że ja wyglądam staro, bo nikt mi tyle nie daje, co mam b) nie poznałam go na portalu randkowym, tylko był moim kolegą

ja mam faceta 14 lat starszego , ale wiem ze on mnie kocha i dazymy sie szczerym uczuciem , a ty z tego co piszesz , napisales do "ladnej i sympatycznej z wygladu " , wedlug mnie gdybys byw w zblizonym jej wieku to pewnie nawiazalibyscie znajomosc , ale skoro ty szukasz dziewczyny 13 lat mlodszej przez internet i patrzysz w szczegolnosci na wyglad to raczej nie swiadczy o tobie dobrze .