Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukieciareczka

Bukiet ślubny - problem, proszę o pomoc

Polecane posty

Gość bukieciareczka

Witam :) może głupie pytanie i problem, ale kompletnie nie wiem, jaki wybrać bukiet ślubny - chodzi mi głównie o kolor. Czy powinnam go dopasować do czegoś - poza oczywiście suknią ślubną i mną samą ;) ?? Czy powinien się jakoś łączyć np z kolorem zaproszeń, czy dekoracją sali? Mam salę w odcieniach czerwieni, z elementami żółtego/pozłacanego koloru, do tego będą białe stoły i prawdopodobnie bordowe serwetki - czy bukiet też powinnam zrobić w odcieniach czerwieni? Poradźcie proszę

Gość bukieciareczka
nikt mi nic nie podpowie? :(

Gość kasiak1988
Witam. Ja swoj bukiet bede miala pod sale . Jezeli chodzi o zaproszenia to jeszcze nie mamy wybranych ale napewno tez bedzie gral z kolore. Bukietu. Moj bukiet jest czerwono bordowy wiec na sali beda elementy bordowe jak i na zaproszeniach tez i oczywiscie kwiat we wlosach tez bedzie w tym kolorze

nikt nie bedzie porownywal Twojego bukietu do sali czy zaproszen - bez sensu porownywac tego. dobierz kolor do sukni, koloru koszuli i krawatu pana mlodego i Twojej urody i tyle. Czyli zeby ladnie wygladala calosc na zdjeciach. nikt nie bedzie porownywal tych kolorow do wystfoju sali itd - nie popadaj w paranije i wyluzuj - masz sie cisyc tym dniem a dodawac sobie stresow

Gość bukiet z kwiaciarni
hej,jestem właścicielką kwiaciarni...jeśli przyjmuję zamówienie na bukiet,zawsze zgrywam go kolorystycznie z całą oprawą ślubną, tzn. dekoracją sali,kościoła,domu Pani młodej,auta.nie musi to oczywiście wszystko być w jednym kolorze,ale musi razem grać.tzn jeśli całość na biało,a tylko delikatne akcenty koloru,to wszędzie jednakowo:-)

Wiem o tym całym motywie przewodnim i podziwiam dziewczyny, które pracują nad tym, żeby wszystko do siebie pasowało: i suknia, i kwiatek we włosach,i dekoracja sali, i zaproszenia, i serwetki, i papier toaletowy w kibelku. Ja wybiorę taki bukiet, żeby jednocześnie pasował do mojej sukni i mi się podobał, to moje jedyne kryteria.