Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kwestia łużeczka

Polecane posty

Czy łużeczko turystyczne to dobry wybór ?

Gość tututft
Ale błąd masakra aż w oczy się rzuca. popraw to!!

Gość to juz ktorys
naucz sie ortografii:/

Gość zau
moje dzieci spały w zwykłym łóżeczku, turystyczne tylko na wyjazdy

Gość o ja pikole !!!
"łużeczka" buhahahaahahahahaahahhaa

Gość ja tez na dwa dni
lozeczko turystycznie nie jest odpowiedni do spania na co dzien. Jedynie na wakacje.

Ohjeej to z szybkości, proszę o normalne odpowiedzi, na temat

Gość niko niko
łÓżeczko turystyczne jeśli zamierzasz gdzieś wyjeżdżać z dzieckiem to owszem, ale tak na później to dla starszego dziecka nie jest raczej najlepsze. Synek od koleżanki przewrócił się z tym łóżeczkiem, jakieś takie niestablilne to było a nie było to najtańsze z dostępnych.

Gość to juz ktorys
ta z szybkosci hahahahahaha byk jakich mało

Gość barnej
Ty do szkoły idź a nie dzieci robisz. A jeśli będą tak tępe jak mamusia?

Gość blackeyed8888
hej:) mieszkam w kraju gdzie do 6m-ca dzieci spią z reguły w koszach mojżesza, lub łóżeczkach turystycznych, a później lądują w drewnianych klasycznych. Ja osobiście nie wyobrażam sobie tego- mam wszystkie 3 rzeczy termin na kwiecie- kosz mojżesza w salonie będzie- łóżeczko w pokoiku dziecka a tuystyczne TYLKO na wyjazdy bo w mojej opinii jest niestabilne, przewiewne, i w ogóle to takie nieestetyczne- na łatwiznę...

Gość no to moze jeszcze
Jezu rozumiem 7 latek w szkole zrobbi takiego byka, ale matka??? i co pomysli Twoje dziecko gdy kiedys zobaczy takie coś, masakra

Ja miałam i drewniane i turystyczne.....i drewniane w tej chwili stoi poskładane bo jest poprostu do dupy....co chwilę płacz bo albo głową w szczebelki, ablo noga utknęła pomiędzy , albo ręka albo przy wstawaniu noga ujechała w przerwę między szczebelkami....no masakra...turystyczne jest dla nas o wiele bezpieczniejsze i wygodniejsze....ale nie można wtedy kupować badziewia tylko porządniej zainwestować:)

Gość dwdw
Tyle masz z tej "szybkości" że błąd odwraca uwagę od tematu i ludzie piszą o nim zamiast ci odpowiadać. O to chodziło, chyba nie? Turystyczne są zbyt zabudowane, żeby mogły służyć dziecku na co dzień, można znaleźć o tym informacje.

są łóżeczka i chyba "łurzeczka " turystyczne. Najpierw mialam łóżeczko drweniane do roczku, pozniej wyjechalismy za granice i kupilam bardzo solidne turystyczne , ktore sluzylo do 2, 5 lat. Oba są super, ale jesli mialabym polecac to jednak drewniane. Turystyczne sie sprawdza jak duzo jeżdzisz np po rodzinie, wakazje itd. a jesli ma sluzuc do spania ciągle , musi byc naprawde solidne