Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość telefonowo

nokia 500 kto ma ?

Polecane posty

Gość telefonowo

czy nokia 500 jest fajna ? chcę kupić tel dotykowy i myśle o nokii 500 czy jest warta zakupu ?

mam polecam fajne fotki aparat 5 prosta w obsludze dla mnie bomba nie korzystam z aplikacji typu fb czy innych ani netu fonik mi sluzy do fotek esek i dzwonienia pozdrawiam :)

Syn ma nie polecam, brak w nim androida, bardzo mało funkcji a aparat koszmarny. Ogólnie zwykły niczym nie wyróżniający się telefon. Po co mu dobry procesor jak nie da sie go wykorzystać?

Gość telefonowo
dzięki a bateria długo wytrzymuje ? i mp3 dobrze gra i czysto ? i smski łatwo i szybko się pisze ?

Syn ma nie polecam, brak w nim androida, bardzo mało funkcji a aparat koszmarny. Ogólnie zwykły niczym nie wyróżniający się telefon. Po co mu dobry procesor jak nie da sie go wykorzystać?

Gość telefonowo
dzięki a bateria długo wytrzymuje ? i mp3 dobrze gra i czysto ? i smski łatwo i szybko się pisze ?

Gość telefonowo
ha ha cos jest z forum ..... to juz nie wiem kogo słuchać .... :(

Gość djrosm
Moj facet ma. Fotki robi calkiem ale nie ma lampy wiec najlepiej w.ciagu dnia przy ladrj pogodzie. Wtedy nie budza raczej zastrzezrn. Niestety na symbianie nie androidzie ale jakos da sie zyc. Tylko czesto mu sie zwiesza. Moze wadliwy mu sie trafil a moze jakas inna jest tego przyczyna. Ogolnie nie jest zly

Gość djrosm
Do do smsow to gorzej sie pisze niz na samsungu galaxy gio. Ja taki mam jest na androidzie i mam gg skype fb i mozna miec cala mase roznych aplikacji. Mialam do wyboru 500 albo gio i wybralabym teraz tak samo ;)

Gość djrosm
A bateria trzyma jak we wzzystkich telefonach tego typu. Im wiecej bajerow tym gorzej bateria trzyma

Gość kasia_140
sprzedam nokia 500 roczna malo urzywana :) kontakt 515819043