Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evellls

Co robicie z facetami w zimowe dni ?

Polecane posty

Gość Evellls

Sytuacja wygląda tak że jestem z facetem 2 lata widujemy się tylko w sobotę i niedziele nie mam pomysłu co możemy robić razem oczywiście chodzimy do kina albo coś zjeść na mieście tylko zawsze takie wyjścia psują mi humor bo to on płaci ja nie mam kasy na takie wyjścia trochę się tego wstydzę szukam pracy ale mieszkam w małym mieście i ciężko o pracę on pracuje i dobrze zarabia wydawanie pieniędzy nie jest dla niego problemem głupio mi że nie mogę postawić wyjścia do kina nigdy na nic nie naciągam go nie chce aby płacił za mnie ale jak tego nie zrobić skoro ja nigdy nie mam na to a przecież czasem nawet wypadałoby gdzieś wyjść u mnie czasem możemy posiedzieć obejrzeć film ale moi rodzice często sie kłócą i mam brata alkoholika który lubi robić różne sceny staram się przyprowadzać go wtedy kiedy brata nie ma (pije z kolegami całymi dniami wraca wieczorami ) a u faceta posiedzieć nie możemy ponieważ on mieszka w domu dla pracowników i tam jest zakaz dziewczyn ustanowiony przez jego wujka więc za bardzo czasem nie mamy się gdzie podziać wyjdziemy coś zjeść ,na kawę,ciastko posiedzimy porozmawiamy chwilę w samochodzie i wraca do domu (mieszka 50km ode mnie ) przez co widuję go 2-3 godziny w tygodniu przecież nie będziemy siedzieć godzinami w samochodzie jest zimno w lato jakoś kombinowaliśmy więcej opcji. Pytanie do Was co można robić z facetem kiedy na dworze zimno nie bardzo można posiedzieć w domu i nie wydając dużo pieniędzy bardzo mnie to dołuje że nawet nie możemy spędzać razem czasu. :(

Jeżeli on dobrze zarabia kupienie biletów do kina albo postawienie grzańca nie jest dla niego dużym wydatkiem Jemu przecież może sprawiać przyjemność, że Cię zaprosi ;) Nie musisz się krępować.