Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........98156364

Za bardzo się przejmuję? Może mnie ktoś uspokoić? :/

Polecane posty

Gość ........98156364

Od paru dni np. jak chodzę, ale nie cały czas, czasami piecze mnie miejsce intymne, może nie akurat tam tylko trochę tak na dole pośladków, tak czuję, dziwne xd Wczoraj nie poszłam do szkoły bo byłam chora i wkurzało mnie to pieczenie, poszłam do łazienki i przecierałam miejsce intymne mokrymi chusteczkami, dzisiaj rano w łóżku palcami troche się tam pocierałam przez ubranie, chodzi o to że pare miesięcy temu chodziłam z chłopakiem który mnie zmuszał do palcówek itp. i teraz się boje że wszędzie np. mój tato zostawił plemniki, ja nie poczułam i się tam dotknęłam. Wiem, głupie, ale po nim cały czas tak myśle jak się tam dotknę ;/ Przed wytarciem chusteczkami co najmniej 3h byłam sama w domu, ale martwię się że może na tych chusteczkach mógł mój ojciec jakoś zostawić na nich coś, bo w wilgotnym środowisku plemniki żyją długo, a co do tego rano nie wiem czy mój tato był w pokoju, był tam tylko mój pies, ale przez spodnie, majtki i wkładkę higieniczną chyba nic by nie przeszło ;x Nie wiem, martwie się ciągle przez tamtego dupka ;/

Gość pitazraz
masz niesamowitego schiza, plemniki żeby przeżyć muszą mieć odpowiednie środowisko, na pewno nie są nim chusteczki nawilżane :) poza tym masz pewnie jakąś infekcję lub mikrouszkodzenia skóry stąd to pieczenie, pewnie "dupek" nawet rąk nie umył

Gość akakakaraka
Schizujesz... To tylko podrażnienie. Nie przecieraj się jakimiś chusteczkami nawilżającymi i nie macaj się tam za bardzo, bo tylko podorszysz sprawę. Kup jakiś dobry płyn do higieny intymnej i używaj go zamiast mydła. Możesz przez jakiś czas mieć osobny ręczniczek tylko do tych okolic (tylko nie myj się co pół godziny, 2 razy dziennie starczy w zupełności). Możesz poprosić w aptece o jakąś maść na podrażnienia okolic intymych. I powinno być ok, a jak nie będzie, to ginekolog zaradzi. Aha, i dostarczaj sobie dobrych bakteri - pij maślankę, jedz jogurt naturalny - flora bakteryjna to bardzo ważna sprawa.

Gość koloralio
ja pierdziele.

Gość pitazraz
kup sobie , maść propolisową , retimax, jeżeli nie sprzedadzą kup zwykłą maść z wit A

Gość ........98156364
ale chodzi mi o to czy mogę być w ciąży! jak myślicie, jest więcej niż 70% szansy? bo się boję

Gość gjse
Moim zdaniem jesteś w ciąży z plemnikiem.

Gość fascination
dziewczynko... nie ma opcji. żadnej.