Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrawaTywa

Pamietacie serial Siódme Niebo ?

Polecane posty

O matko, jakie to było naiwne :D Moralne wywody w kazdym odcinku i przeslanie "Chodźcie do kosciola!" , zona pastora wszedzie widzaca szatana, nawrocona corka ktora z dziwki stala sie przykladna chrzescijanka i lokowanie produktow bardziej razace niz w Klanie czy Pierwszej MIlosci. Ale i tak uwielbialam ten serial jak bylam mlodsza :classic_cool:

Gość KILL BILL 2
nie oglądam badziewnych seriali... ale opowiadaj dalej

Gość fgcf
z jessica biel .fajny byl

bo nie ma juz tego serialu. to byl przelom lat 90 i 2000. taka amerykanska plebania. U nas byl tracz a tam corka pastora :D

Gość spoko loko
Ogladałam:) Trochę irotowała mnie postać Lucy, ale za to Matt był mega przystojny:)

Najbardziej z tego wszystkiego to lubilam tego bialego psa a mimo ze bylam dzieciuchem jak to oglkadalam to ten nawiedzony pastor mnie wkurwiał, jakis wiecznie otumaniony z niepsotykaną mozolnoscią wszystko robił, taaa jasne, zerop uniesien, zero nerwow.Bajki i cuda na kiju

no ja tez go uwielbialam wciaz mam do niego jakis sentyment mimo tej naiwnosci.Ja tez Lucy nie lubilam szczegolnie w pozniejszych sezonach jak stala sie taka rozmemlana, religijna :O no i ta pastorowa zapomnialam imienia. Jak Jehowa wszedzie demony widziala.

Ta Pastorowa to jak jakas nawiedzona schizofreniczka paranoiczka, powinna sie na jakies badania psychiatryczne udac przz te ciągle omamy czy lęki , super przykladu nie dawala .Matka paranoiczka to czyste zło

Gość poka kabana
Lucy to ta peezda blondyna? Bo jak to ta, to tez mnie irytowala a co do lokawania produktow, to mi utkwily w pamieci tylko te idiotyczne ciasteczka oreo :D

Gość nannetta
kochalam ten serial 😘

Gość hajababa
ee tam, a pamiętacie ŻAR TROPIKÓW? :classic_cool: