Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

to od ktorego dzis zaczać? bo dzien musi nabrac barw :D

Polecane posty

Gość kot__ Sylwester
chlapnij se taniego wina z kartonu, wzmaga potencję :classic_cool:

Gość Bożena 1951
sram na to, wypierdalaj cioto :classic_cool:

najsłabszy jest guinness bo 5 volt.... debowe kupiłem na muss bo trzeba sie czyms nawalic wiec zaczne od tego guinnessa.... co do potencji to bym musiał zmniejszyc bo nie ma sie na kim człowiek wyzyc :classic_cool:

Z chęcią bym sie napiła z Tobą sossssssss :classic_cool: ale nie mam alko w domu, z resztą ostatnio wypiłam za dużo :O znajomi się pośmieli ze mnie :classic_cool: czasem zachowuję się jak nastolatka co ma pierwszego zgona :classic_cool: odwaliłam tyle akcji, że chyba będę na językach :D

własnie mysle nad tym debowym no ale pozniej i tak smaku nie bede miał takze zaczne od guinnessa

Gość kot__ Sylwester
bozenka czyzby klimakterium?

ee ten guinness jakis przereklamowany... mocno wali ta jeczmienia... jak w oborze:D trzeba szybko je skonczyc:D

grand sie sączy... co tam powiecie kafe przyjaciule? dzis byłem w supermarkecie i widziałem wiele par... smutny troche widok

pary w supermarkecie - w moim wyobrazeniu- udręczony własciciel portfela wraz z partnerka znajdujaca sie w danej chwili w innej czasprzestrzeni, gdzie czas stoi w miejscu.... Szczesliwe pary nie spaceruja po markecie, no chyba ze Ty je tam tylko widzisz ;)

akurat zauwazyłem wiele par :D nie wiem wiadomo ze sobota no moze to moje wyolbrzymienie sprawy:)