Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasia86uk

program-trudne adopcje..

Polecane posty

Gość kaaasia86uk

ogladaliscie? o adopcjach. mlode matki oddaja dzieci tuz po narodzinach gejom, akcja jest w usa. pomijam fakt ze gejom, bo mnie jako Polce trudno jest zrozumiec mentalnosc amerykanow. w wielu odcinkach wiadac niedojzalosc tych matek wiec ostatecznie nie jest mi ich zal. jestem zdania ze kazdy ktoremu rodzi sie dziecko zmienia sie i wg mnie powinien wziac odpowiezialnosc za te mala istote. przestajemy byc egoistami czyz tak?

Gość aghati
ogladałam wczoraj i poniekąd szkoda było mi dziewczyny, która oddawała dziecko, ale z drugiej strony to była -moim zdaniem- słuszna decyzja i ja- jako Polka, nie mam oporów zeby dziecko było wychowywane przez parę homoseksualna- ważniejsze jest to, żeby było kochane i żeby było mu dobrze

Gość aghati
czyli według Ciebie lepiej gdyby dziecko wychowywało się faktycznie w patologicznej rodzinie, niz miałoby byc kochane przez parę homoseksualną?

Gość z patologia sie zadajesz???
to jak dla ciebie jest to patologia( super popluarna nazwa ostatnio na wszystko okreslana) to dla czegoi sie z ta patologia zadajesz??

Gość z patologia sie zadajesz???
mama 6latki to pierdolona chrzesnijanka katoliczka ktora tylko ma KK przed oczami

Gość znakja
.a a

Gość fefefef
Gdyby homoseksualiści byli inteligentniejsi i zależało im szczerze na dobru dzieci, sami nie chcieliby adopcji w swojej grupie. Jest oczywistą prawdą i naturalnym zjawiskiem że dzieci CHCĄ NAŚLADOWAĆ RODZICÓW, że wpajają sobie wzorce postępowania. Z takich stadeł homoseksualnych wyjdzie więc więcej kalek społecznych, którym trudniej będzie nawiązać normalne relacje z innymi, niż z normalnych rodzin adopcyjnych. Normalni ludzi życzą swoim dzieciom żeby były zdrowe i radziły sobie w życiu a oni w imię popularyzowania swojej ułomności są gotowi brać zdrowe dzieci i hodować ludzi z problemami. To najdobitniej świadczy że homoseksualiści myślą poprzez swoje nadaktywne hormony płciowe.

Gość fefefef
A, wiecie że geje chwalą się tym że jak ich związek trwa dwa lata, to jest długi, bo to odpowiada 10-letniemu związkowi heteroseksualnemu? (z wypowiedzi gejów i poparte opracowaniami naukowymi np z holenderskich badań) Jakie oparcie takie jednostki mają dać dziecku i to już pokrzywdzonemu przez życie?

Gość fefefef
A, wiecie że geje chwalą się tym że jak ich związek trwa dwa lata, to jest długi, bo to odpowiada 10-letniemu związkowi heteroseksualnemu? (z wypowiedzi gejów i poparte opracowaniami naukowymi np z holenderskich badań) Jakie oparcie takie jednostki mają dać dziecku i to już pokrzywdzonemu przez życie?

Gość kamilaaaaa_a
akurat co ma chęc naśladowania dzieci do homoseksualizmu? Z tego co wiem, nikt nie jest w stanie sobie zaprogramować orientacji seksualnej...

Gość qweta234
akurat żyjemy w takich czasach, że 2 letni związek heteroseksualny też jest już długi, więc nie piernicz, bo heterycy maja już praiw identyczne normy seksualno- obyczajowe. a co do adopcji, to nie macie sie co pienić, bo geje i tak wychowują w Polsce dzieci- swoje własne: wszyscy geje, których znam mieli jakies tam epizody z kobietami i część ma z tego dzieci. a lesbijki bez trudu mogą urodzic dziecko, więc możecie im "skoczyć" z waszymi poglądami

Gość jak dla mnie adopcje
przez pary homoseksualne są nie do zaakceptowania, niestety natura tak nas wyposażyła, że dziecko może spłodzić mężczyzna i kobieta i chociaż samo spłodzenie dziecka nie czyni jeszcze z człowieka dobrego rodzica to do dobrego wychowania potrzeba obojga rodziców. A mówienie, że w takim razie lepiej żeby wychowywali geje niż patologia jest równie kontrowersyjne, bo tak naprawdę nie ma 100% pewności że sposób w jaki je wychowają nie zostawi po sobie śladów w psychice dziecka podobnych do tych z tej patologii. I żeby było jasne nie popieram zostawiania dziecka w patologicznych rodzinach, jest mnóstwo sposobów żeby im pomóc i równie mnóstwo par heteroseksualnych które czekają na dzieci latami przez wyolbrzymione formalności adopcyjne. I polecam do przeczytania: http://www.wykop.pl/ramka/1381683/mezczyzna-wychowany-przez-lesbijki-to-gwalt-przeciw-mojej-naturze/