Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwy_facet

Smutno mi sie robi jak widze, że niektórzy w Polsce

Polecane posty

Gość wrażliwy_facet

muszą żebrać nawet w necie aby przeżyć, dlaczego żyjemy w takim syfiastym kraju...:(

Gość aNaKońDa
bo klika sie uwłaszczyła na majątku narodowym Skarbie :classic_cool:

Gość Ciekawie mówicie
Mam to samo... Tu nie ma przyszłości :(

Gość Oczyszczacz planety
Bo jakaś Nivea głosowała na PO. Życzę jej żeby straciła pracę. Nie muszę jej życzyć, żeby nie znalazła drugiej tak dobrej, bo na pewno nie znajdzie.

Gość Oczyszczacz planety
Bo jakaś Nivea głosowała na PO. Życzę jej żeby straciła pracę. Nie muszę jej życzyć, żeby nie znalazła drugiej tak dobrej, bo na pewno nie znajdzie.

Gość przysypiam
Święta prawda.Jeszcze nie wszystko wzięli-ale do tego zmkerza.

Gość wrażliwy_facet
chyba sie forum sypie :P

Gość na caly swiecie ludzie żebrzą,
w kazdym kraju. W Polsce nikt nie umiera z glodu i pragnienia, w Afryce tak

Gość przysypiam
Czy jak ktoś ma 500 zl i jest sam to ani umrzeć ani żyć.W Afryce jest jak jest -mówmy o Polsce.Na to mamy wpływ.A to tylko rozmydlanie tematu.To takie typowe-przecież jeszcze nie dosięgnęliśmy dna .Jeżeli ktoś nie widzi biedy w Polsce to chyba jest ślepy-albo szuka biedy w Galeriach.

Gość dooopppaa
bo mamy zjebany rząd, kurwa nie wiem co z tym krajem za parę lat będzie.. i nie porównujmy Polski do Afryki bo to kompletnie nie trafione, nie po to zapierdalam i płacę podatki żeby musieć się pocieszać że nie jest tak źle w tej syfiastej Polsce bo w Afryce jest gorzej

Gość przysypiam
A tera wybaczta idem rznac sie z pseeeem

Gość dooopppaa
Idd ruchac sie z dziadkiem kto na 3 cik ?

Gość a niby to dlaczego porównanie
do Afryki jest nie trafione? Bo my to jesteśmy rasą białych panów i nam należy się po prostu dobrobyt, a że czarne szczeniaki giną jak muchy - to zupełnie ale to zupełnie co innego? A fakt, że poza miejscami dotkniętymi wojnami i klęskami żywiołowymi (ale super się biali mieli w czasie wojny w Polsce) kraje afrykańskie nieraz są wyżej cywilizacyjnie, mają lepiej rozwinięty przemysł, niedawno porównywano nasze uniwersytety do afrykańskich, to nic. Murzyni mają jakieś inne żołądki? A może oni nie potrzebują dostępu do netu, nie to co my?

Gość pewnie dajesz murzynom ;/
niie broń afryki euroidiotko :O w afryce są wojny bo sie dzikusy leją, nie mają na chleb ale na broń mają, nie? dzikusy i muzułmanie, obrzezują kobiety, jak dla mnie to mogą zdychać, nieroby jedne. tylko kobiet, starców i dzieci mi żal. ale myslmy teraz o naszym kraju, bo za nami afryka raczej nie placze, nad naszym losem...

Gość dooopppaa
ale jesteś pojebana :D tak, czuje sie lepsza bo jestem biała a w Afryce niech zdychaja z głodu.. idź na lekcje czytania ze zrozumieniem a potem pierdolnij sie w łeb, pozdrawiam