Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULIAAAAAAAAA

Dlaczego facet nie umie wyznać swoich uczuć?

Polecane posty

Gość JULIAAAAAAAAA

Dlaczego facet nie umie wyznać tego co czuje. Dlaczego mają wiecznie problem do powiedzenia ,,tak kocham Cię''.

Gość JULIAAAAAAAAA
Będą się z tym kryć i myślą, że kobieta musi zrobić pierwszy krok.

Gość mowa jest srebrem
a milczenie złotem Kobiety klepią jak najęte, panowie milczą, wolą głupot nie opowiadać, chyba że kobiety nachalnie domagają się, wtedy na odczepnego coś tam wydukamy. Liczą się czyny, a nie puste słowa. Ale czy kobieta to zrozumie? Wątpię...

Gość JULIAAAAAAAAA
Właśnie chodzi o to, że mu zależy, a on nie ma odwagi powiedzieć, że chce być ze mną.

Gość JULIAAAAAAAAA
Może milczenie złotem jest, ale by mógł powiedzieć coś.

Gość beznadziejaaa
bo boi sie czy nie zostanie wysmiany moja kolezanka chodzila z jednym takim chyba z 3 lata, najpierw jako przyjaciele, nigdy jej tego nie powiedzial choc szalal z a nia jak opetany, dopiero ona musiala mu pierwsza wyznac, a pozniej tylko z gorki, dzis sa malzenstwem b.szczesliwym i spodziewaja sie dziecka:) tak wiec moze byc ze sa rozne przypadki

"Właśnie chodzi o to, że mu zależy, a on nie ma odwagi powiedzieć, że chce być ze mną." ­ a skąd niby wiesz, że mu zależy, skoro nic takiego nie powiedział? ­ usta ma zasznurowane czy jak? raczej zbyt dużo sobie wyobrażasz.

Gość dolacze...
Bo cię poprostu nie kocha! Tak trudno ci to zajarzyc? Boże jaki. Nasz gatunek tzn kobiety bywa głupi!

Gość dziś na pomarańczowo
powiedz mu to pierwsza. jak nie ucieknie po takim wyznaniu, wtedy możemy mówić o braku umiejętności wyrażania werbalnie emocji. w innym wypadku po prostu Cię nie kocha i tylko ściemnia, bo ma w tym chwilowo jakiś interes.

Gość wqsaz!
Sama siedzisz cicho skąd ma wie, że go kocchasz

Gość dziewczyna szamana z bielawy
Mój wyznaje mi często, ale wymaga też ode mnie abym co chwilę mu powtarzała jak bardzo mi zależy i że go kocham. Zaczyna mnie to męczyć.

Gość el typos
Dlaczego facet nie umie wyznać swoich uczuć? a dlaczego swinia nie lata? Bo nie i tyle. To taka konstrukcja.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bo cie nie kocha i tyle. mój facet nie ma z tym problemu i nigdy nie miał 🖐️ widocznie ubzdurałaś sobie jego uczucie i wgl skąd wniosek że cię kocha? nie kumam