Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 2013 1990

Bardzo ale to bardzo krępująca sytuacja w pracy

Polecane posty

Gość Karolina 2013 1990

Jest mi strasznie wstyd, spotykam się z moim szefem znaczy on jest synem szefa, ale tamten już tam nie pracuje, i ostatnio poszłam do niego do biura i zachciało nam się zabawy pech chciał że kiedy moja głowa była pomiędzy jego nogami wszedł jego ojciec, jest mi tak głupio wstyd i nie wiem co mam robić on nic nie powiedział tylko wyszedł jego syn powiedział mu że się spotykamy ale nie sądziłam że pozna mnie w takich okolicznościach, dodam też że mamy za tydzień zjeść z jego rodzicami obiad ale mi się już odechciało prosze o jakieś rady nie wiem co mam robić wstydzę się jak cholera

Gość Karolina 2013 1990
kurcze wiem że jest już późno ale bardzo prosze pomóżcie jak ja mam się zachować

Gość ja polecam samsung
normalnie,z czasem zapomni a sex to normalna sprawa ;) nie stresuj sie

Gość Karolina 2013 1990
wątpię pewnie już zawsze będzie miał przed oczami taki obraz jak mnie zobaczy seks może i to normalna sprawa ale żeby w pracy i w ogóle tak mi głupio :(

trochę krępujące, dodatkowo- nieodpowiedzialny jest fakt, ze nie zamkneliście drzwi.... zapadłabym sie pod ziemie... Udawaj że nic sie nie stało i tyle- bo co zrobisz?

Gość hahahhahaa
hahahhahahahaha

Gość Karolina 2013 1990
no właśnie nie wiem co zrobić chyba nic innego mi nie pozostało jak udawać że jest ok mam tylko nadzieje że nie powie jego matce to już w ogóle by było ps: nie jestem kurwą a to mój chłopak

W sumie- gdybyś robiła to z pracownikiem niższego szczebla, lub na takim samym poziomie jak Ty- inaczej wyglądałoby to niż ssanie pały szeffowi- jakkolwiek brzydko to nie zabrzmi- gwarantuję Ci, że Twoi przyszli niedoszli teściowie, jakiekolwiek awanse czy podwyżki, bedą uzasadniali zdolnościami ssącymi, a nie zawodowymi, a to jest sumtne. Kurczę, aż mi zal Ciebie- bo seks w pracy sie zdaża nie róbmy z siebie zaściankowych chłopków....;/ Współczuję

Gość kaska2112
hue hue, ale sie usmialam:) Nie wiem co bym zrobila, jak bym sie zachowala. Mega lipa krotko mowiac, na obiad raczej bym nie poszla. Trzeba troche odczekac, a ojciec napewno bedzie uwazal, ze jestes łatwą dziewczyna i mozna cie zbałamucic kiedy tylko sie chce i niewazne gdzie.

Gość żożo bobo
jesteś bardzo glupia w pracy sie takich rzeczy nie robi

Gość Karolina 2013 1990
wiem co sobie teraz może pomyśleć o mnie ale kurde on się tam pojawia raz na rok i nigdy bym nie przypuszczała że on wejdzie w ogóle że przyjdzie do pracy mówiłam już mojemu że nie chce iść na ten obiad ale jego matka chce mnie wreszcie spotkać bo spotykamy się już dość długo a ona mnie nie zna i mój mnie zmusza żebym szła

O ! Ja wiem! Idź na ten obiad, upiecz ciasto- poświęć się, ubierz sie ekstra elegancko- ale skromnie, i nadaj chłopakowi temat aby był w stosunku do Ciebie maksymalnie szarmancki- niech ojciec widzi, ze młody nie traktuje Cię tak- jak było Cię widać;) Niech trzyma za rękę, przysuwa krzesło, podaje szklankę- ale aż przesadnie- to moze ojcu zaświta, ze poza upojnymi porywami, jest między Wami uczucie?? Mnie teściowie oboje- przyłapali z narzeczonym prawie 5 lat temu- kiedy byłam u Niego- oni mieli być na wyjeździe, a wrócili bo plany zminili, i nas naszli, u nich w domu w kuchni na blacie... przez 3 miesiace nie przychodziłam do nich... teściowa widziała mnie wtedy 3 raz na oczy- mimo, ze z chłopakiem byłam kilka miesięcy miała taki system pracy,że ciężko było nam się częściej widywać z nia... teściu przy 1 okazji zapytał mnie czy syn wstydu nie zrobił i czy było nam dobrze, dodatkowo przeprosił za ich niefrasobliwość- powinni zadzwonić do nas... matka traktuje temat jaby nic się nie stało ufff tyle lat a ja wciąż jak pomyślę... to mnie ścina

Gość rozwódka...
musisz to wziąć na klatę, ale skoro potrafiłaś trzymać głowę między nogami juniora (pomijając resztę) to chyba potrafisz przytrzymac ją prosto przed seniorem!!

Gość Karolina 2013 1990
Jego ojciec pompuje kola w tramwajach. Jak wszedl I zobaczyl jak robie jego synowi lodzika to podszedl do tylu I wzial mnie na 2 baty , fajnie mnie w zrobaczala dupencje pompowal... nic dziwnego skoro ma staz w swojej pracy juz 30 lat

Gość Karolina 2013 1990
no chyba nie potrafię spojrzeć mu prosto w oczy pomijając fakt że robiliśmy to w pracy to ja go kocham i on mnie też spotykamy prawie rok bo nie napisalam i wygląda to teraz na to że jest tylko dla seksu ze mną kupię cos bo piec to ja nie umiem a on zawsze zachowuje się szarmancko więc z tym nie bedzie problemu

Gość straszna wtopa
ja nie wiem co bym zrobiła ale współczuje ci

Gość Karolina 2013 1990
01:18 to oczywiście podszyw

Gość sarnaaaaaaaaaaa
wiesz co troche zdzirowate to było trzeba było iść do domu

Gość Karolina 2013 1990
wiem że mogłam iść do domu ale czasem tak bywa stało się nie pomyślałam on też nie

Gość Karolina 2013 1990
mam nadzieje tylko że jego ojciec nie powie nic jego matce bo tak mi wstyd jak nie wiem

Gość rozwódka...
spoko na pewno nic nie powie z pewnoscia się napalił tym widokiem i bedzie chciał cie bzyknąć wobec zony musi udawać , ze toba gardzi i jestes aseksualna

Gość Karolina 2013 1990
nie no chyba nie jest starym zbokiem nie wydaje mi się :)

Ekstremanlnie.. to fajne :P no szkoda tylko, ze Was ktos przyłapał.. Nie przejmuj się, myślisz,że jestes jedyna ? pokaz przyszlemu tesciowi, ze Ci glupio ale tez nie przejmuj sie zbytnio tez... zdarza sie najlepszym.. Zrob dobre wrazenie na spotkaniu z jego rodzicami, sprobuj cos sama upiec, niech Ci ktos pomoze ale bron Boze nie kupuj!!! tesciowie źle reaguja na takie rzeczy.. a chyba chcesz im zaimponowac a nie pochwalic sie, ze wstapilas do cukiernika przy okazji?! rozmawiaj z nimi na ciekawe tematy, z tesciowa o kwiatach, gotowaniu, a z tesciem o sporcie.. pokaz, ze jestes wszechstronna.. niech czuja sie w Twoim towarzystwie dobrze.. nie ignoruj ich tylko dlatego, ze jest ci wstyd.. A jezeli tak bardzo Ci to przeszkadza, to porozmawiaj z przyszlym tesciem w 4 oczy, przepros za dana sytuacje, wytlumacz, ze kochasz jego syna i ze wiesz, ze niestosowne to bylo w miejscu pracy ale wtedy kierowaliscie sie innymi bodzcami... koniec ! i powtarzam, nie przejmuj sie niczym!!! wbrew pozora rodzice "syna" sa bardziej tolerancyjni niz rodzice "corki".. pomysl co by bylo gdyby Twoj ojciec nakrył Cie na czyms takim... hmmm..

Gość Karolina 2013 1990
Kurde dzisiaj mój chłopak przegiął byliśmy w galerii na zakupach i on zobaczył swoich rodziców ja to mam pecha powiedziałam że nie chce podchodzić bo się wstydzę a on mnie do nich zaciągnął było mi tak wstyd że powiedziałam tylko dzień dobry i nic więcej pewnie odebrali mnie że jestam nie wychowana albo nie wiem pokłóciłam się z chłopakiem bo mógł mnie tam nie ciągnąć dobrze wie jak mi głupio jeszcze jego ojciec patrzył na mnie tak dziwnie on się na mnie obraził i pojechał do domu jest mi przykro bo po co mnie tam ciągnął taki wstyd jestem załamana :(

Gość eskaliveremix
trzeb było uciec a nie podchodzic poza tym ja bym zerwala z chlopakiem po czyms takim

Gość Co za kretyński topik
Chyba oszalałem. Podbijam jakiejś tępej dziffce co daje d.synowi szefa topik.