Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolly25 ;)

wspólne odchudzanie w Lublinie - amatorska grupa ;)

Polecane posty

Gość Dolly25 ;)

hey:) postanowiłam i ja rozpocząć trudny proces odchudzania, nie wchodzę już w stare ciuchy (poza tzw. namiotami). Od pon. zaczynam korzystać z sportsparku (taki klub fitnes). Szukam towarzystwa i wsparcia.

A ja polecam taki sposób jako ważny dodatek do odchudzania. a może nawet nie tyle dodatek co inwestycja w zdrowe odchudzanie:) http://gruper.pl/x.php/1,34197/Lublin-Centrum-Rehabilitacji-i-Hydrokolonoterapii-zabieg-hydrokolonoterapii-drenaz-limfatyczny-nog-oraz-masaz-banka-chinska.html?utm_source=newsletter-lublin-2013-01-26&utm_medium=e-mail&utm_term=lublin&utm_campaign=57ae331d4aaccebd20ec2ea561c25be0&grid=5121502

Hej dziewczyny! Mam dla Was namiary na świetnych dietyków, którzy ułożyli mi diete pod koniec grudnia i w tej chwili jestem już 8kg lżejsza :D pozatym dodają fajne przepisy na fb sprawdzcie same www.vitality.org.pl

Gość WiemCOJemCelinka
Ja mogę ze swoich doświadczeń polecić Pana Grzegorza Kowaluka z www.isto.pl, przyjmuje na Królewskiej w LuxMed, w PACO, prowadzi treningi indywidualne. Facet jest profesjonalistą, co na rynku lubelskim akurat rzadko się zdarza....

Gość Polianna334
Też polecam Pana Kowaluka, teraz można sobie zamówić catering dietetyczny jego autorstwa Mobilną Dietę w trzech wersjach: 1200, 1800 i 1500 kcal, chyba mozna tez same obiady sobie zamawiac, co jest dobrą opcją do pracy :)

Gość gość
Z panem Kowalukiem miałem styczność już jakiś czas temu, pomógł mi schudnąć 15 kilo :)

Gość gość
NABÓR DO GRUPY TERAPEUTYCZNEJ Trwa nabór do grupy terapeutycznej dla osób z zaburzeniami odżywiania. W ramach grupy możliwe jest otrzymanie wsparcia terapeutycznego, podzielenie się z innymi swoimi trudnościami i wątpliwościami a także uzyskanie odpowiedzi na nurtujące pytania. Spotkania odbywać się będą we wtorki: 1, 8 oraz 15 grudnia 2015 roku o godzinie 17.00 w Pure Clinic przy ulicy Droga Męczenników Majdanka 181 w Lublinie. Czas trwania spotkania będzie wynosił 1,5 godziny. Udział w spotkaniach grupy jest bezpłatny. Osoby zainteresowane udziałem w grupie prosimy o kontakt pod numerem telefonu (81) 477-57-96. Czy ta grupa jest dla mnie? Jeżeli: • dbałość o szczupły wygląd jest dla Ciebie bardzo ważna • często kontrolujesz swoją wagę oraz kaloryczność posiłków • uważasz, że jesteś osobą otyłą pomimo znacznego spadku wagi • nie akceptujesz swojej sylwetki • odmawiasz sobie jedzenia i starasz się to ukryć przed innymi • zdarzają Ci się niekontrolowane napady objadania się • masz problemy z samooceną lub niskie poczucie własnej wartości • zamykasz się w sobie lub unikasz kontaktów społecznych • masz wątpliwości związane ze swoim sposobem odżywiania • chcesz skonsultować swoje nawyki żywieniowe • posiadasz doświadczenia związane z zaburzeniami odżywiania i chcesz pomóc innym nasze spotkania są właśnie dla Ciebie. Co może dać mi grupa? • możesz bez lęku opowiedzieć o swoich trudnościach i problemach • zostaniesz wysłuchany a nie oceniany • możesz skorzystać z doświadczeń innych • zostaniesz zrozumiany • nawiążesz kontakt z osobami borykającymi się z podobnymi problemami • uzyskasz siłę i nadzieję na rozwiązanie problemu • poznasz nowe sposoby radzenia sobie z własnymi trudnościami wypróbowane przez innych • uzyskasz wsparcie w rozwiązywaniu swoich problemów • zredukujesz lęk związany z problemami z odżywianiem • otrzymasz pomoc w przezwyciężeniu trudności związanych z chorobą • zobaczysz, że nie jesteś sam ze swoimi problemami! Spotkania grupy terapeutycznej będą prowadzić: Adrian Piasecki – psycholog i psychoterapeuta w nurcie psychodynamicznym Aleksandra Kuźnik – psycholog specjalności: psychologia rodziny Jeśli chcesz w spokojnej i bezpiecznej atmosferze podzielić się swoimi problemami i doświadczeniami zapraszamy do kontaktu. www.pure-clinic.pl