Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bay bannn

2lata po ślubie a mój mąż już się roztył...

Polecane posty

Gość bay bannn

jak go namowic na ruch? Wykręca sie pracą a ma jej tyle co wtedy...a brzuch rosnie

Gość @maleDiwy@
Niech zgadnę ma prawko i samochód? Wszędzie samochodem a po pracy jest zmęczony? Mój mężczyzna nie ma prawka i auta do pracy chodzi pieszo po pracy pieszo robi zakupy i jest pełen wigoru. Samochód rozleniwia każdego.

Zawsze możecie razem zacząć uprawiać jakiś sport, wtedy spędzicie fajnie, aktywnie czas razem i do tego on schudnie :)

a Ty jak?? zacznijcie razem - mozecie biegac, chodzic na silownie, na basen, jesc zdrowo - razem altwiej - i Tobie tez pojdzie na zdrwowie

Gość samochóde nie rozleniwia
każdego, więc nie generalizuj. a żaba to swoje teorie niech schowa między bajki, bo nic o związkach nie wie. wszystkie jej się sypią, pewnie przez takie gierki.

siedząca praca i samochód nic nie znaczą. moi znajomi faceci nawet po 40stce którzy mają mnóstwo siedzącej pracy, ale chce im się ruszyć tyłeczek na siłownię czy jakiś inny sport ze 3 razy w tygodniu - wyglądają świetnie. no i nie obżerają się jak prosiaki. ­ nie ma czegoś takiego jak tycie od pracy. jest za to tycie od nadmiernego jedzenia i alkoholu :)

Mój mąż też po ślubie przytył, w sumie 10 kg, ale po jakimś czasie się zreflektował i zaczął się sportować. Wkurzył się, gdy nie mógł dopiąć ulubionych spodni :P Polecam zmienić kuchnię na lżjszą, chociaż przy niechęci facetów do zieleniny bywa to ciężkie, zwłaszcza zimą.

zacznijcie gotowac mniej kalorycznie to nie bedą tyć.I więcej sexu. To samo przerabiam z moim. :P

smierc - gotować mniej kalorycznie to ja mogę, ale wtedy on będzie kręcił nosem i jadł fast foody na mieście. Te nasze chłopy to proste są. Trzeba wygonić ich do jakiejś roboty fizycznej, bo trzeba przyznać, że chłopaki z budowy klaty mają nienaganne :P