Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oklachomaaa928

Chcę zakończyć związek

Polecane posty

Gość oklachomaaa928

Może jestem zbyt wymagająca, nie wiem, ale wolę być sama niż płakać po ślubie z dzieckiem jak moje koleżanki. Mój facet nie da mi kwiatka nawet raz na rok. Nawet polnego zwykłego, zerwanego gdzieś po drodze, rok temu zapomniał o moich imieninach i życzeń mi nie złożył, czasami się śmieje z mojego wyglądu etc. ostatnio ze spódniczki z frędzelkami która wyglądała normalnie :o dla mnie to żałosne, porównał mnie do pani z autostrady, choć nie była krótka, i do tego ubrany miałam zwykły sweter, inni normalnie mnie odbierali,a jak byłam u niego poprosiłam o kawę, to stwierdził że nie ma i mu się nie chce zrobić :o Nigdzie prawie nie wychodzimy, raz na 3 miesiące do kina, za to chętnie do baru :o Koleżanki mi mówiły że kobiety po ślubie z dziećmi płaczą, są zdradzane, kłamane, ignorowanie i nie szanowane. Wolę myśleć racjonalnie i realistycznie ale Czy przesadzam ? Proszę o opinię :(

Gość ciekawa35
Ile masz lat? Masz prawo byc wymagająca, kwiatki raz w roku, spacer czy wyjsćie do restauracji raz na jakiś czas to nie jest szczyt nie do przejścia. Wyśmiewa sie z twojego ubioru? Skąd ja to znam. Ostatniego lata pojechałam z moim...na szczeście byłym na wakacje. Zorganizowałam wyjscie do teatru na koncert. Ja wiem ze wakacje i raczej luźny strój obowiązuje, ale sportowe gatki i koszulka w paski były przegieciem. Poprosiłam żeby założył choć bawełniane spodnie. Usłyszałam: papatrz na siebie. Miałam sukienke i maszerowałam do teatru z patałachem w sportowych gaciach :/ Pogoniłam. szkoda życia. W końcu bycie razem to nie tylko rachunki, wspólny dom i problemy ale tez miłe przerwyniki w postaci wyjścia razem gdzieś raz na jakiś czas. Jesli już palcem nie chce mu się kiwnąć i zwyczajnie nie widzi że jesteś ładna, nie dba o związek, nie pielęgnuje go...to i tak lipa i rozłam nastąpi.