Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziiiiiewczyna

Czy zdarzyło wam się badanie piersi całkiem nago po zejściu z fotela

Polecane posty

Gość gość
Tak ale zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki jest mąż i wspierał porody bo nie jestem zacofana by wstydzić się męża a intymność to ja i mąż a nie ja i obcy facet ginekolog jak niektóre tępe mają go za Boga! Trafia się tak że są zboczeni ginekolodzy jak u tej pacjentki... Badanie u ginekologa : rozpiął rozporek. ... Tak się dzieje gdy kobieta sama idzie do ginekologa!

Gość gość
Oczywiście. Zgadzam się. Kazda z nas ma prawo aby decydować czy badanie u ginekologa było "na raty"? Czy wygodniej także dla lekarza, aby na początku wizyty rozebrać się od razu całkowicie. Ja jednak nie odczuwam większego skrępowania przed swoją nagością, gdyż wiem że mój ginekolog jest bardzo dobrym lekarzem. Mało tego, kilka lat temu nauczył mnie jak prawidłowo badać piersi. A ostatnio wyjaśniał mi jak ogólnie można skontrolować powiększenie jajników...więc nie udaję na " odtrąbione" każdej wizyty do badań. Wolę być od początku całkowicie rozebrana.

Gość gość
Trzeba być nienormalnym żeby odwalić coś takiego robisz to specjalnie? Specjalnie chcesz się pokazać nago przed facetem ?

Gość gość
nie mam nic przeciwko żeby ginekolog zbadał mi piersi ale nie rozebrałabym się cała do naga przed jakimś cepem

Gość gość
...ale tak ogólnie jak czytam TWOJE odpowiedzi to raczej myślę, że...PRZEPRASZAM!! - JESTEŚ MOCNO "NAWIEDZONA" A już tak tylko spytam czy TWÓJ MĄŻ potrafi wogóle zbadać Ci piersi?

Gość gość
szkoda że jeszcze cię nie wyruchał ten lekarz w celach leczniczych

Gość gość
Nie mam męża i nie będę z czymś takim biegać do faceta bo sama sobie zbadam idź się lecz chyba jesteś ekshibicjonistka i to taką w okolicach 30 czyli już niepierwszej młodości

Gość gość
W tym wieku niektórym już odbija

Gość gość
to że facet jest lekarzem to nie znaczy że wszystko mu wolno, niech swoją babe sobie rozbierze do naga i ogląda z każdej strony

Gość gość
margo0001 dziś teraz wam coś powiem bo widzę że większość bab jest źle wychowana do ginekologa przychodzi się w luźnej kloszowanej spódnicy żeby nie leżeć nago przed lekarzem i nie biegać z gołym tyłkiem po gabinecie i ZAPAMIĘTAJCIE to w końcu x pewnie że w spódnicy czy sukience najlepiej przyjść ale co jeśli któraś nie nosi spódnic tylko spodnie na codzień? ginekolog powinien dać jakieś nakrycie

Gość gość
No to z okazji wizyty i ginekologa załóż spódnice żeby nie latać z gołym tylkiem po gabinecie i nie stać tak przy lekarzu

Gość gość
jakie paradować z tyłkiem? chyba jest parawan i może dać jakieś nakrycie

Gość gość
ja słyszałam że kiedyś młoda dziewczyna dostała opieprz bo przeszła się po gabinecie z gołym tyłkiem a ta wyżej rozbiera sie do naga i lekarz tak chce badać:D

Gość gość
Po to kobiety maja sukienki i spódnice aby u gina przykryć ci/pkę.

Gość gość
Do ostatniego gościa : piszesz bzdury. Nigdy nie byłam ekschibicjonistką.