Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matki żony i kochanki

pamięta z was ktorś serial "matki żony i kochanki " ? :)

Polecane posty

tak mnie jakoś na wspominki wzięło. Uwielbiam Dorotę , chciałabym być taka jako ona - kwintesencja kobiecości :)

Gość 654654675
dorota była super, ale hanka tezzzz. jesli pamietam to miala na imie hanka a grała ją zajacowna

zającówna też wymiatała :) fajne te babki były :D role były świetni napisane, bohaterki wyraziste a nie to co teraz majki, julki i inne :P

Gość 654654675
nie ogladam zadnych seriali na tvnie bo to szmira, jedynie ogladalam Kasie i Tomka ale ot bylo 10 lat temu :) wszystkie tvnowskie seriale sa wymuszone, wszyscy piekni, bogaci bleeeh

Gość tyrtytytrythy
ja dalej to oglądam, leci czasem na tvp seriale :P:D

Gość rffg
nie ma to jak zlotopolscy

Gość rffg
nie ma to jak zlotopolscy

Gość zlotaowca
Ja pamiętam! Obie serie oglądałam, chociaż byłam wtedy dzieciak mały, ale zawsze siadałyśmy przed tv z mama i babcią, ja chociaż nie zawsze wszystko rozumiałam, ale twardo oglądałam ;) Uwielbiałam i nadal uwielbiam piosenkę z czołówki, znałam całą na pamięć i wyśpiewywałam :D Jakieś 4 lata temu na TVP Kultura (?) przez wakacje leciały odcinki, oglądałam, nagrywałam, aż się zdziwiłam że aż tyle pamiętam. Serial był świetny, babki charakterne, role bardzo dobrze napisane. Darmo szukać tego w dzisiejszych produkcjach :O Może mówię tak bo mi się przypomina dzieciństwo i dawne dobre dzieje, ale, ehhh, gdzie te czasy, gdzie te czasy :(

Gość kurazkurniczka
Mam takie same wspomnienia, co osoba wyżej. Jak leciała pierwsza seria miałam 3 latka, ale oglądałam z mamą, babcią i ciotkami ;) Nie za bardzo wiedziałam niby o co chodzi, ale wszystkich bohaterów znałam, wiedziałam kto z kim, chociaż to się tak zmieniało... Jak przez mgłę pamiętam, ale pamiętam. Piosenkę też uwielbiałam i wyśpiewywałam, znałam cały tekst, nawet jest gdzieś nagrane na kamerze jak śpiewam ;) Jak szła druga seria byłam już bardziej rozumna, w przedszkolu i rozmawiałyśmy z koleżankami o serialu, dużo nas to oglądało. Niedawno oglądałam odcinki na youtube i chomiku, poodświeżałam sobie wszystko i jakaś mnie nostalgia wzięła, zwłaszcza przy piosence... Może połowę wrażenia robi moje wspomnienie lat 90 i dzieciństwa, ale wydaje mi się że serial był dobry, postacie ciekawe, tematu się trzymał, wg mnie bardzo na poziomie. W porównaniu z większością dziś...

Gość kurazkurniczka
Mam takie same wspomnienia, co osoba wyżej. Jak leciała pierwsza seria miałam 3 latka, ale oglądałam z mamą, babcią i ciotkami ;) Nie za bardzo wiedziałam niby o co chodzi, ale wszystkich bohaterów znałam, wiedziałam kto z kim, chociaż to się tak zmieniało... Jak przez mgłę pamiętam, ale pamiętam. Piosenkę też uwielbiałam i wyśpiewywałam, znałam cały tekst, nawet jest gdzieś nagrane na kamerze jak śpiewam ;) Jak szła druga seria byłam już bardziej rozumna, w przedszkolu i rozmawiałyśmy z koleżankami o serialu, dużo nas to oglądało. Niedawno oglądałam odcinki na youtube i chomiku, poodświeżałam sobie wszystko i jakaś mnie nostalgia wzięła, zwłaszcza przy piosence... Może połowę wrażenia robi moje wspomnienie lat 90 i dzieciństwa, ale wydaje mi się że serial był dobry, postacie ciekawe, tematu się trzymał, wg mnie bardzo na poziomie. W porównaniu z większością dziś...

Gość kurazkurniczka

Gość kurazkurniczka
No czary jakies, potrojnie mi wysyla ;)