Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niesamowitaa22

czy któraś miała tak że 1 test był negatywny a 2 robiony po tyg był pozytywny

Polecane posty

3 dzień spóźnia mi się okres, test wykonałam rano wynik negatywny. Ale na ulotce pisze że jak sie nie dostanie okresu to żeby za 3 dni ponowić test. Miałyście tak?

Gość Bądź sobą
A jesteś pewna że nie było nawet bardzo bladej drugiej kreski? Bo ja swój pierwszy test oceniłam jako negatywny dopiero mama do mnie powiedziała że tam ta kreska jest...

Ja nie widzę żadnej kreski nawet bladej, okresu też ani widać ani słychać. Nie wiem co robić, mówią zeby powtórzyć test jak okres nie przyjdzie

Gość ranyJulek
Ja tak miałam. Zapytałam gina czemu pierwsze testy wyszły negatywne, powiedział, że to przez moja spora nadwagę...

Gość kizia mizia ble ble ble
ja tez tak mialam kilka robilam i byly negatywne a musialam juz byc wtedy w ciazy. dopiero chyba 5 wykazal ciaze. ja nie pytalam dlaczego, ale tez do szczyplych nie naleze :)

ja tez tak miałam ze pierwszy test robiony kilka dni po planowanym okresie wyszedł absolutnie negatywny bez cienia cienia drugiej kreski a drugi robiłam 2 tyg pozniej i juz był pozytyw :)

Witam. Mam pewien problem kochałam się z chłopakiem 3 razy w tym miesiącu. okres mam co 28 dni. zauważyłam śluz lepki przeźroczysty. Nigdy nie konczyl wemnje A jak to ostatnio robiliśmy miałam tam bardzo mokro i ledwo co zdążył wyciągnąć i miał wytrysk na zewnątrz czy jest możliwość ze jestem w ciąży? Bardzo proszę o odpowiedź

Gość Bądź sobą
idź rano na bete wtedy masz 100% ja miałam cień cienia poszłam na bete i miałam 100% pewności:)

Gość fajnie, że umiesz
naganna Nie sądziłam, że upadne tak nisko, zeby komuś ubliżać. Dlatego przepraszam, ale jesteś idiotką. Stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja. Bardzo mnie irytuja pytania takich słodkich idiotek jak Ty :-O

poczekam spokojnie, moze to przez stres mi sie spóźnia. Poczekam do soboty jak okres nie przyjdzie wykonam test. Jeśli bedzie negatywny zapisze sie na wizyte do gina, jeśli pozytywny, też sie zapisze :) mam dziwne pobolewania podbrzusza i w okolicy jajników, może okres się zbiża. Będę czekać spokojnie, nie mam innego wyjścia

Gość gość
Prawdę mówiąc, najlepiej wybrać się do lekarza, który oceni jak jest dokładnie. Ogólnie to warto tak czy siak jak wyjdzie pozytywny. Ja mialam bardzo fajną lekarkę prowadzącą ciażę, nazywała się Beata Chołys Duszyńska, przyjmowała w Limanowej i tez pracowała tam w szpitalu. Ogólnie ja bardzo spoko ciążę przechodziłam.