Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melrose la

Jaka może być praca bez kontaktu z ludźmi

Polecane posty

Gość melrose la

jaka? Mam fobię społeczną, na razie jestem recepcjonistka i mimo że to lekka praca ja umieram ze stresu przed każdym wyjściem z domu :( Jaka może być praca z minimalnym kontaktem z ludźmi? :(

Gość bardzo specjalistyczna tylko
np. programowanie

Gość ferfgerg
Może w jakiejś firmie, która prowadzi sprzedaż internetową? Siedzisz przed kompem i wrzucasz tylko ogłoszenia.

Gość 5h53hy
fobia społeczna i recepcjonistka? to tak jakby ktoś z lękiem przestrzeni został pilotem samolotu :D

Gość melrose la
hmm, to mogłoby być, ale jak to się nazywa, tzn, jakie hasło wrzucić w wyszukiwarkę?

Gość bardzo specjalistyczna tylko
a ile masz lat/>????????????

Gość hguygujygtyjgyj
zamiast sie chowac, idz do psychiatry. Sa takie specjalne leki na to zaburzenie. Pobierzesz pare miesiecy i problem z glowy. Nie szkoda ci zycia w samotnosci? Ja mam taka prace w domu, i umieram z tesknoty za ludzmi. Mowie powaznie z tymi lekami.

Gość hguygujygtyjgyj
zamiast uciekac, idz do psychiatry po leki. W ciagu kilku miesiecy ci przejdzie. Mowie powaznie.

Gość nvnvb
ile masz lat,od kiedy ja masz?

Gość melrose la
Byłam już u psychiatry i dostałam leki na zaburzenia dwubiegunowe, ale co jakiś czas łapie mnie depresja i wtedy mam te lęki. :( Mam 23 lata a co? No, też nie chciałam być recepcjonistką, ale za coś trzeba żyć :(

Gość pewnie mieszkasz za granica
ja tez tak mialam, tez bylam recepcjonistka, zaczelam sie bac ludzi, obecnie siedze w domu i nigdzie nie wychodze...

Gość melrose la
No, mieszkam za granicą, skąd wiedziałaś? Ja juz przeszłam tą fazę niewychodzenia z domu przez parę lat, dopiero z miesiąc temu się odważyłam wyjechać, ale najchętniej bym wróciła i zaszyła się w 4 ścianach :(

Gość melrose la
up

Gość melrose la
Bardzo przejęłam się zwierzeniem mojej kolezanki która od urodzenia dziecka ma problem z wypróżnianiem . Robi "kupkę" raz na tydzień i trwa to około 40 minut wysyłam ja do lekarza jednak ona się wstydzi nie wiem co jej poradzić jestem przerażona twierdzi że prawdopodobnie " za bardzo, za daleko do odbytu" ją zszyto i dlatego ma takie problemy. Nie wiem czytałam co nieco na ten temat w internecie i problemy z wypróżnianiem maja różne podłoże np drażliwość jelita no ale ona kojarzy swój problem od momentu urodzenia dziecka ! jak mogę jej pomóc? nie pójdzie do lekarza za żadne skarby wstydzi się badania czego nie rozumiem ale to jej sprawa

Gość melrose la
pup

Gość hwqdf
grabaż . z trupami raczej nie pogadasz.

Gość melrose la
up

Witam. Szczerze polecam tą stronkę. badania-reklamy.com/?ref=106199 Bez żadnych kosztów i wkładu własnego. Misięcznie zarobisz conajmniej 500 euro za 40 minut dziennie. POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!! SPRAWDŹ I POLEĆ INNYM. badania-reklamy.com/?ref=106199 badania-reklamy.com/?ref=106199

Gość gość
bo 80% ludzi to k***y i tyle. Nie ma co się dziwić. Sam szukam pracy bez kontaktu.

Gość gość
Powiem tak. Ludzie którzy ci leki proponuja u psychiatry sami powinni do niego isc. Znam to skądś to nie jest tak ze przejmujesz sie innymi a sama bariera kontaktu, ja mam wyj****e w nich rowno co mysla co powiedza ale mam obawy takie same juz samo to ze z kims nowym znalezc dobre porozumienie. PO 1 to nie jestes chora zeby leki brac bo to tkwi w twoim umysle jesli umyslu nie bedziesz cwiczyc to zadne leki nie pomoga.nie jestesmy zwierzetami zeby nas szprycowano. jestem chora robie syrop z cebuli a nie biore stosu tabsow bo systemowi ludzie mi tak napisza ze trzeba. BZDURY ! w internecie tyle bzdur ze nigdzie tego w takieej ilosci nie znajdziesz. Fobia spoleczna to nie jest cos takiego ze boisz sie ludzi tylko kontaktu zrozumienia bo kazdy jest inny. i to trzeba akceptowac. Rozumiem twoj strach. Bo są osoby ktore chca byc indywidualni i lubia ta indywidualnosc a nie wystawiaja posty ze na fb placze bo jej kot umarl. Bo LUDZIE. Ja jestem malarką która j***e system. I też mam kłopot z pracą . Są rozwiazania duzo jest pracy w internecie , ale wymaga poswiecen czasu . CHCESZ POMOGE . Jesli chodzi o temat pracy: to czesto pokojowka , pisarka,fotografka, itp. Musisz podejmowac wyzwania. I mierzyc sie z fobią . Opracowac sobie np. przez miesiac w pracy bede szukac az znajde np najlepsze dla ssiebie stanowisku. Napewno odpada kosmetyczka jakas produkcja i ekspendientki. staly kontakt z ludzmi.A wracajac do objawow fobii spolecznej .jej sie nie da wytlumaczyc jak ktos na nią nie cierpi. Ja z chlopakiem nie lubimy raczej kontaktu z ludzmi mamy swoje mordy ktore znamy i one nam wystarcza osoby ktore cie rozumieja a nie akceptuja badz nie ,bo w wiekszosci nie ,jak jestes nowa.