Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oloooo

Spóźniający sie okres

Polecane posty

Gość Oloooo

Witam. Mam taki problem spóźnia mi sie okres juz tydzień ale wcześniej byłam chora i brałam cały czas polopiryne i aspiryne. Wczoraj wyciekło mi bardzo mało brązowego śluzu a dzisiaj znów mam biały. Co to moze onzaczac ? Raz troche mnie bolą piersi a raz nie, Brzuch mnie nie boli.Prosze o pomoc

Gość Oloooo
haloo ?

Gość kobieta_przed_30
witaj, A masz mozliwosc ze zaszlas w ciaze? Bo ja sama mam problem i nie wiem co z tym robić. Otóż kochałam się w dni płodne do końca, teraz jestem w terminie spodziewanej miesiączki. wczoraj miałam różową wydzielinę a dziś mam brązową. Ale tylko minimalnie. Nie wiem, czy miesiączka przyjdzie , czy tylko te plamienia? boję się że to ciąża pozamaciczna :( proszę o pomoc

Gość Oloooo
Niby jakaś możliwość jest bo kochałam sie z chłopakiem ale nie dochodził we mnie.

Gość Oloooo
Możliwość jest że jestem w ciązy ale nie wielka mam nadzieje. Ale chcem wiedzieć włąsnie czy to możliwe żebym była w ciązy

Gość kobieta_przed_30
to uważam, że nie jesteś w ciąży. ale jak minie tydzień po terminie miesiączki zrób test ciążowy dla spokojnego sumienia. według mnie jednak nie jesteś.

Gość Karolina1111111
Jesli test wyjdzie negatywnie. Mozesz wziac nospe a nawet 2. Ona jezt nie tylko przeciwbolowa ale rozkurczowa. Kiedys mialam bol zoladka wzielam 2 no spy za 2 dni pojawil sie okres przed czasem

Gość Oloooo
noo już tydzien nie mam okresu . ale zawsze przed okresem boli mnie brzuch piersi a teraz nic wczoraj tylko troche bolały i juz nic koniec. Boje sie ze jednak coś jakos sie dostało bo różnie bywa. Ale nie wiem co z tym śluzem ze był brązowy ale było go tak malutko ze szok i dzisiaj znów biały ;/

hej, możesz zrobić sobie test, żeby się troszke uspokoić i pozostaje czekać. Ja ostatnio też tak miałam, spóżniał mi się prawie tydzień, nawet wybrałam się do lekarza ale wkońcu się pojawił. Pani dr powiedziała, że czasem tak bywa, stres, choroba, leki itp mogą przyczynić się do tego. Problem w tym, że w tym miesiącu znowu jest to samo...sama nie wiem co myśleć.

Gość mamakubusia20000
Miałam tak przed zajściem i w sumie w trakie ciąży, brązowy sluz w każdy wypadający dzień miesiączki

Gość mamakubusia20000
zle napisałam xD Zaraz po zajściu w ciaze przy 1 miesiączce i każdej nast.

Może się dołączę... Mnie też się okres spóźnia, z tym że wygląda to tak, że chodzę już 3 dni naładowana wodą (wyglądam jak pod koniec I trymestru) z lekkimi bólami mięśni gładkich. Nie wiem, czy to stres nie pozwala tej miesiączce dojśc do skutku, czy co? Poradźcie coś, bo mnie zaczyna frustrować ta sytuacja. :/

Gość Oloooo
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę dwudziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość mamakubusia20000
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę sześćdziesiątą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag. 👄